Home SPORTS NEWS Κλοπ και Γκουαρδιόλα έδωσαν ρεσιτάλ με ανεπανάληπτο χαβαλέ ο ένας στον άλλον

Κλοπ και Γκουαρδιόλα έδωσαν ρεσιτάλ με ανεπανάληπτο χαβαλέ ο ένας στον άλλον


Σε εκδήλωση της Ένωσης Συντακτών Ποδοσφαίρου, οι Γιούργκεν Κλοπ και Πεπ Γκουαρδιόλα μίλησαν για όσα συνέβησαν την περασμένη σεζόν και έδωσαν μοναδικό ρεσιτάλ! Σαν σε… stand up comedy σκορπούσε γέλιο ο Γερμανός που μίλησε για τη στιγμή που πίστεψε ότι η Λέστερ θα του έκανε δώρο…

Οι δύο σπουδαίοι προπονητές της Premier League που δίνουν κάθε χρόνο μάχη για την κατάκτηση της κορυφής του πρωταθλήματος και φυσικά συμπεριλαμβάνονται ανάμεσα στις ομάδες που είναι ικανές να φτάσουν μέχρι τέλους και στο Champions League, έκαναν τρομερά διασκεδαστική τη βραδιά της Κυριακής στην εκδήλωση των Συντακτών Ποδοσφαίρου στην Αγγλία.

Ο Κλοπ, αναφέρθηκε στη νύχτα που ο Κομπανί πέτυχε το τρομερό γκολ απέναντι στη Λέστερ για να στέψει ουσιαστικά Πρωταθλήτρια Αγγλίας τη Μάντσεστερ Σίτι και είπε χαρακτηριστικά: «Την επόμενη μέρα παίζαμε με τη Μπαρτσελόνα και προετοιμαζόμασταν για το ματς, όμως, η γυναίκα μου, μου πρότεινε να καθίσουμε να δούμε μαζί το ματς… Ήμουν κάπως «ωωω»… Το είδα όμως και ήμουν στον καναπέ και αν μετρούσε κανείς τους χτύπους της καρδιάς μου θα καταλάβαινε… Όλη τη σεζόν ήμουν ήρεμος όμως σ’ εκείνο το ματς άρχισα να ελπίζω καθώς περνούσε η ώρα. Έβλεπα τη Λέστερ να κουράζεται και εκνευριζόμουν. Είδα τον Κομπανί να πετυχαίνει αυτό το γκολ λίγο μετά…».

Ο Πεπ από την πλευρά του έδωσε συνέχεια σε όσα είπε ο Kloppo και έκανε τη δική του καζούρα στον Γερμανό, λέγοντας: «Αυτό που αισθάνθηκε ο Κλοπ εκείνο το ματς, εγώ το βίωνα κάθε φορά που η Λίβερπουλ έφτανε τελικά να σκοράρει στο τέλος των αγώνων και να παίρνει τα αποτελέσματα. Κάθε φορά πίστευα ότι δεν θα καταφέρουν και το έκαναν ξανά…».

Φυσικά, έκανε και την… πρότασή του για ανταλλαγή τροπαίων, αφού δεν κρύβει πόσο πολύ θέλει το Champions League και πρόσφερε το τρόπαιο του πρωταθλήματος στους «κόκκινους»!

Δείτε στο βίντεο:

Πηγή: gazzetta.gr