Home TOP NEWS Αυτό πλήρωσε η ΟΜΟΝΟΙΑ…

Αυτό πλήρωσε η ΟΜΟΝΟΙΑ…

 


Τα συναισθήματα μετά από ένα ισόπαλο αποτέλεσμα είναι ανάμικτα. Ο στόχος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πάντα είναι η νίκη και με καμία ισοπαλία δεν μπορεί να νιώθει ικανοποιημένη. Κυρίως όταν με τέτοια εμφάνιση όπως του Α’ ημιχρόνου η υπόθεση νίκη θα μπορούσε να είχε καθαρίσει.

Πηγή: sport-fm.com.cy

Η ΟΜΟΝΟΙΑ του Α’ ημιχρόνου ήταν αυτή που ακριβώς που θέλουν να βλέπουν οι οπαδοί της. Μια ομάδα που να ξεκινά δυνατά και να επιβάλει από την αρχή τον ρυθμό της, αφήνοντας τον αντίπαλο σε παθητικό ρόλο. Και όμως το μόνο που έλειψε από αυτή την εμφάνιση για να την ονομάσουμε ολοκληρωμένη ήταν το γκολ που δυστυχώς είναι και η ουσία του ποδοσφαίρου. Οι ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν και χάθηκαν ήταν πάρα πολλές και η στατιστική πλευρα του ημιχρόνου που παρουσίασε τους «πράσινους» να έχουν 9 ευκαιρίες έναντι καμίας της Νέας Σαλαμίνας μιλούσε από μόνη της.

Μοιραία λοιπόν η ΟΜΟΝΟΙΑ αφού δεν κατάφερε να σκοράρει σε ένα χρονικό διάστημα που ήταν απόλυτα κυρίαρχη, κάπου θα ερχόταν και η κούραση, ενώ και η αντίπαλος με τις αλλαγές που έκανε στην επανάληψη ανέβηκε και κατάφερε να ισορροπήσει το παιγνίδι. Εντούτοις η ενέργεια του Νταρμπισάϊρ έδωσε το προβάδισμα στους «πράσινους» και όλοι τότε πίστεψαν πως η νίκη έστω και δύσκολα θα ερχόταν στην Λευκωσία. Το απίστευτο τέρμα που πέτυχε ο Τσαμπούρης  έσβησε τα όποια πράσινα όνειρα για τους τρεις βαθμούς, αφού ήταν φανερό πως μετά την ισοφάριση η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είχε πλέον τις δυνάμεις για να αντιδράσει.

Στην τελική η ΟΜΟΝΟΙΑ πλήρωσε την αστοχία του Α’ ημιχρόνου αφού όπως είπε και ο κ. Κάρβερ θα μπορούσε η ομάδα του να τελείωνε την υπόθεση νίκη. Είναι από τις σπάνιες περιπτώσεις όπου οι «πράσινοι» δημιουργούν τόσες πολλές ευκαιρίες και όμως δεν μπορούν να σκοράρουν.  Δυστυχώς η συνέχεια των καλών εμφανίσεων δεν συνδυάστηκε και με νίκη ένεκα της δυστοκίας του Α’ ημιχρόνου και αυτό είναι που απογοητεύει περισσότερο αφού με νίκη στο σημερινό παιγνίδι τα πράγματα θα ήταν αλλιώς.