Home TOP NEWS Πρέπει να χωρέσει και τους δυο

Πρέπει να χωρέσει και τους δυο

Η Ομόνοια διαθέτει αυτή την στιγμή τους δυο πιο φορμαρισμένους επιθετικούς του πρωταθλήματος, τους οποίος πρέπει να εκμεταλλευτεί ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στον Απόλλωνα.


Πηγή: sigmalive.com/sports

Ματ Ντάρμπισαϊαρ και Κίλαν Σέρινταν βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, καθώς μέχρι στιγμής σκόραραν συνολικά και οι δυο εννέα γκολ. Ο Άγγλος σε 302 λεπτά σκόραρε 5 γκολ, ενώ ο Ιρλανδός σε 338 λεπτά βρήκε δίκτυα 4 φορές.

Έχοντας αυτά τα δεδομένα, ο Τζον Κάρβερ (ο οποίος θα απουσιάζει από τον πάγκο) πρέπει να βρει τον τρόπο να χωρέσει στην εντεκάδα της ομάδας και τους δυο επιθετικούς. Το επικρατέστερο σενάριο είναι να δούμε τον Σέρινταν στα άκρα της επίθεσης και τον Ντάρμπισαϊαρ στην κορυφή της επίθεσης. Έτσι, αναμένεται ότι ένας εκ των Κύπρου και Αγκέγιεφ θα μείνει στον πάγκο.

Σε περίπτωση όμως που θα αγωνιστεί με σύστημα 4-4-2, τότε μπορούν να χωρέσουν και οι τέσσερις προαναφερθέντες. Ωστόσο δεν αναμένεται να κάνει κάτι τέτοιο σε ένα ντέρμπι, απέναντι σε μια ομάδα που έχει ισχυρό άξονα με Ντα Σίλβα, Μπεντόγια και Σακέτι.
Πάντως εάν οι Σέρινταν και Ντάρμπισαϊαρ συνεχίσουν να σκοράρουν και η άμυνα παρουσιάσει βελτίωση, τότε η Ομόνοια θα έχει πιθανότητες να φύγει ακόμα και με τη νίκη από το Τσίρειο.