Home TOP NEWS Κόκκινοι, μπλε, πράσινοι, κίτρινοι, πορτοκαλί, να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να...

Κόκκινοι, μπλε, πράσινοι, κίτρινοι, πορτοκαλί, να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να βοηθήσουν

 


Κάλεσμα στους φιλάθλους όλων των ομάδων, είτε είναι… κόκκινοι, μπλε, πράσινοι, κίτρινοι, πορτοκαλί, να ενωθούν για καλό σκοπό κάνει η Νέα Σαλαμίνα. Η ομάδα της Αμμοχώστου διοργανώνει εκδήλωση την επόμενη εβδομάδα, με σκοπό να μαζευτούν χρήματα για να καλυφθεί ένα κομμάτι από τα έξοδα που αφορούν τη θεραπεία του 2χρονου γιου του Εμιλιάνο Φούσκο.

Το παιδάκι του ποδοσφαιριστή της Σαλαμίνας αντιμετωπίζει σοβαρότατο πρόβλημα υγείας και δίνει μια μεγάλη μάχη. Μπροστά σε τέτοια σοβαρά θέματα δεν χωράνε αντιπαλότητες, όπως τονίζεται και στην ανακοίνωση των “ερυθρόλευκων”. Πιο κάτω περισσότερες πληροφορίες:

«Φίλες και φίλοι, Σαλαμιναίοι και μη,

Το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας και χώρο δράσης για χιλιάδες αθλητές και φιλάθλους. Πάνω όμως από την αγάπη και το πάθος για τα σωματεία μας υπάρχουν και άλλα θεμελιώδη στοιχεία στη ζωή, όπως είναι η υγεία.

Δυστυχώς, ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Εμιλιάνο Φούσκο και η οικογένεια του ανεβαίνουν το δικό τους Γολγοθά τους τελευταίους μήνες, καθώς το μονάκριβο 2χρονο παιδάκι τους αντιμετωπίζει σοβαρότατο πρόβλημα υγείας και δίνει μια μεγάλη μάχη. Η ασθένεια απαιτεί συγκεκριμένες θεραπείες υψηλού κόστους που δυσκολεύει περαιτέρω την, ήδη, άσχημη κατάσταση.

Ως ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασης και βοήθειας, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ Αμμοχώστου σας προσκαλεί σε μουσική βραδιά που θα διοργανωθεί στο Savino Live στη Λάρνακα, την Τετάρτη 24 Μαΐου και ώρα 20:30. Εκεί θα συμμετέχει το μουσικό σχήμα του Γιώργου Καζαμία, Μιχάλη Γρηγορίου και Σπύρου Χαραλάμπους όπου θα παρουσιάσουν ένα τρίωρο μουσικό πρόγραμμα.

Κάνουμε ανοικτό κάλεσμα σε όλο τον κόσμο, Σαλαμιναίους και μη, ποδοσφαιρόφιλους και μη, να ενώσουμε την ανθρωπιά μας και την ευαισθησία μας για να βοηθήσουμε με τον τρόπο μας ένα παιδάκι. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας καθώς οι ασθένειες δε ξεχωρίζουν οπαδικές συμπάθειες, δε ξεχωρίζουν κόκκινους, μπλε, πράσινους, κίτρινους, πορτοκαλί.

Έχει οριστεί είσοδος στα 10 ευρώ και όλα τα έσοδα θα διατεθούν στην οικογένεια του ποδοσφαιριστή για κάλυψη των θεραπειών του παιδιού (κρατήσεις στα 99426011/99860304).

Υ.Σ. Ευχαριστούμε τους μουσικούς για την αφιλοκερδή παρουσία τους καθώς και το Savino Live για τη δωρεάν παραχώρηση του χώρου».