Home TOP NEWS Με επιτυχία το Gala Dinner

Με επιτυχία το Gala Dinner

 


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Gala Dinner της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, με τους παρευρισκόμενους να απολαμβάνουν μια όμορφη βραδιά. Την παρουσίαση ανέλαβε ο Λούης Πατσαλίδης, ενώ ο Δημήτρης Μπάσης με το σχήμα του φρόντισε να διασκεδάσει με τα τραγούδια του τον κόσμο. Στο χώρο βρέθηκαν φίλοι και χορηγοί της ομάδας, ενώ το παρόν τους έδωσαν και οι ποδοσφαιριστές μαζί με την τεχνική ηγεσία.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου, Αντώνης Τζιωνής, ευχαρίστησε στον σύντομο χαιρετισμό του, τους παρευρισκομένους: «Η παρουσία σας ερμηνεύεται, ασφαλώς, όχι μόνο ως ένα μήνυμα στήριξης και συμπαράστασης, αλλά και ως μια ενέργεια που επιβεβαιώνει την αφοσίωσή σας προς τον Σύλλογο και την ιδέα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ».

Διεξήχθη, επίσης, κλήρωση με πλούσια δώρα, ενώ δημοπρατήθηκε το Χρυσό Παπούτσι του Ράινερ Ράουφμαν. Στη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν οι χορηγοί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για την προσφορά τους: CavaWay, Landas Color, Petrolina, Pizza Hut, Enervit, Megabet Plus, Krypto, Radiological Diagnostic Center, Cobalt, Puma, Gree, Dimco, Primetel.

Φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση: