Home TOP NEWS ΘΥΡΑ 9: “Έχει ξημερώσει ένα από τα δικά μας μαγικά διήμερα”

ΘΥΡΑ 9: “Έχει ξημερώσει ένα από τα δικά μας μαγικά διήμερα”

 


Πρωινή ανάρτηση από την ΘΥΡΑ 9 μέσω του επίσημου λογαριασμού στο facebook. Οι οργανωμένοι σημειώνουν ότι ξημέρωσε ένα διήμερο από αυτά που γουστάρουν και τονίζουν τη σημασία της παρουσίας του κόσμου σε “Ελευθέρια” απόψε και ΓΣΠ αύριο.

Η ανάρτηση:

Έχει ξημερώσει ένα από τα δικά μας μαγικά διήμερα. Από αυτά που μας εξιτάρουν, από αυτά που γουστάρουμε. Μπορεί τα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας σήμερα στο βόλλευ και αύριο στο ποδόσφαιρο φαινομενικά να μην είναι “μεγάλα” αλλά είναι εξίσου σημαντικά και πρέπει να δώσουμε βροντερό παρών.

Εξάλλου μετά τα γελοία μέτρα που έχουν πάρει οι ” φωστήρες” της ομοσπονδίας έχουμε ακόμα ένα λόγο αύριο να είμαστε στο γήπεδο, να τους δείξουμε πως πρέπει να είναι τα γήπεδα και να τους κάνουμε ξεκάθαρο πως θα παλέψουμε για τα αυτονόητα μέχρι το τέλος.

Σήμερα λοιπόν στις 20:00 στήνουμε το δικό μας πάρτι στο ελευθέρια. Με την φωνή μας να σπρώξουμε τους λεβέντες του φιλέ σε ακόμα μια νίκη.

Αύριο μαζευόμαστε από νωρίς στον κεντρικό, κάνουμε την απαραίτητη προθέρμανση, παίρνουμε το κασκόλ μας και στις 16:00 ξεκινάμε όλοι μαζί για ΓΣΠ. Στο γήπεδο από νωρίς, διαλύουμε τις οποιες σκέψεις του αρούλη για θετικό αποτέλεσμα.

ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ – ΟΛΟΙ ΦΩΝΗ
ΙΣΟΒΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑ

Έχει ξημερώσει ένα από τα δικά μας μαγικά διήμερα. Από αυτά που μας εξιτάρουν, από αυτά που γουστάρουμε. Μπορεί τα παιχν…

Posted by Gate 9 (Official) on 2018 m. vasario 9 d.