Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Στο μικρό τελικό οι πράσινες

Στο μικρό τελικό οι πράσινες


Η γυναικεία ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έχασε από την Barcelona FA στον ημιτελικό με 6-0 και θα αγωνιστεί στο μικρό τελικό του Final Four του Κυπέλλου Γυναικών που διεξάγεται στην Αγία Νάπα. Αντίπαλος το ΘΟΪ Λακατάμιας, που έχασε με το ίδιο σκορ από την Apollon Ladies νωρίτερα σήμερα.

Barcelona F.A. – Apollon Ladies είναι το ζευγάρι του τελικού. Ο τελικός θα γίνει την Κυριακή στις 20:30 στο Δημοτικό Στάδιο Αγίας Νάπας και θα μεταδοθεί από τη Cytavision. Στις 17:00 στο μικρό τελικό θα αναμετρηθούν το ΘΟΪ Λακατάμιας και η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Η Barcelona άνοιξε το σκορ στο 26’ με την Krystyna Freda και στο 30’ και στο 43’ η Rebecca Elloh ανέβασε το σκορ στο 3-0 για να διαμορφώσει το 4-0 με το τέλος του ημιχρόνου η Χριστιάνα Σολωμού. Στο 57′ η Μαρινέλλα Παναγιώτου πέτυχε το 5-0 για να διαμορφώσει το τελικό 6-0 η Σταυριάνα Αντωνίου στο 90′.

H ΟΜΟΝΟΙΑ είχε δοκάρι στο 14ο λεπτό με απευθείας φάουλ της Αναστασίας Παναγή.

ΟΜΟΝΟΙΑ (Μ. Μαυραδάς): Α. Τουμάζου, I. Taneva (80′ Σ. Σαββίδου), Χ. Χαραλάμπους, Χ. Κλεάνθους, Α. Παναγή, Π. Ρήγα, Σ. Παπαδοπούλου, Φ. Ανδρονίκου, Π. Ιωάννου (Χ. Γιαγκουλλή), Ε. Ευθυβούλου (69΄ Α. Κυριάκου), Μ. Τουμαζου.

Barcelona F.A. (Α. Χριστοδούλου): Δ. Χαραλάμπους, Β. Ζαμπά, N. Ebere (63′ Α. Ευριπίδου), Μ. Τουμάζου, F. Coulibaly (46’ R. Akaffou, Μ. Παναγιώτου, Α. Μιχαήλ, Ε. Αριστοδήμου, K. Freda, R. Elloh, Χ. Σολωμού (46’ Στ. Αντωνίου).

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Κωνσταντίνος Φελλάς με βοηθούς τους Χριστόφορο Κάουρα και Γιώργο Χαραλάμπους.

Στιγμιότυπα από την αναμέτρηση:

Φωτορεπορτάζ από το ματς: