Home TOP NEWS Ανανέωση συνεργασίας με DIMCO

Ανανέωση συνεργασίας με DIMCO

 


“OMONOIA και DIMCO ανανέωσαν τη συνεργασίας τους για άλλον έναν χρόνο. Ως γνωστόν, οι δυο τους συνεργάστηκαν και πέρσι, με το λογότυπο της εταιρίας να εμφανίζεται στις εμφανίσεις της ομάδας, κάτι που θα ισχύσει και φέτος. Αναλυτικά:

“ΟΜΟΝΟΙΑ και DIMCO έχουν προχωρήσει σε ανανέωση της χορηγικής τους συνεργασίας. Το λογότυπο της DIMCO θα βρίσκεται στο πίσω μέρος της επίσημης φανέλας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, για την αγωνιστική περίοδο 2018-19.

Η εταιρεία φωτισμού DIMCO LTD είναι Κυπριακή εταιρία, η οδιμψοποία ιδρύθηκε το 1966 με αρχική ειδίκευση στις πωλήσεις ηλεκτρολογικού υλικού. Το 1976 εισήλθε και στη βιομηχανία φωτιστικών, έχοντας εξελιχθεί πλέον ως ένας από τους πιο έμπειρους και αξιόπιστους προμηθευτές φωτισμού στη Κύπρο. Διαθέτει εννέα καταστήματα στην Κύπρο, όπως και ηλεκτρονικό κατάστημα αγορών και εισάγει προϊόντα φωτισμού από περισσότερα από 40 Ευρωπαϊκά εργοστάσια. Επίσης, η εταιρεία λειτουργεί τμήμα έργων, το εξειδικευμένο τμήμα της LEVEL Architectural Lighting που αναλαμβάνει την μελέτη, επίβλεψη και διεκπεραίωση εγκατάστασης φωτισμού, μέσω ολοκληρωμένων προτάσεων χρησιμοποιώντας προϊόντα υψηλής ποιότητας και αισθητικής, για μικρά και μεγάλα έργα Παγκύπρια.

Ιστοσελίδα: www.dimco.eu
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22446565
Ηλεκτρονική Διεύθυνση: [email protected]
Facebook: @DIMCOlights
YouTube: Dimco Cyprus

OMONOIA και DIMCO συνεχίζουν για δεύτερη συναπτή αγωνιστική περίοδο τη συνεργασία τους, γεγονός που αποδεικνύει την άριστη επαγγελματική σχέση που αναπτύχθηκε ανάμεσα τις δύο πλευρές. Εκφράζεται η αμοιβαία βεβαιότητα ότι η συνεργασία θα εξακολουθήσει να αποφέρει επιτυχή αποτελέσματα”.