Home TOP NEWS Χριστοφή, Κούσουλος, Παναγή και Μιχαλάκης στο βίντεο για τη νέα φανέλα της...

Χριστοφή, Κούσουλος, Παναγή και Μιχαλάκης στο βίντεο για τη νέα φανέλα της Εθνικής


Πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στη Λεμεσό, η παρουσίαση της νέας φανέλας της Εθνικής Ανδρών και Ελπίδων, με την ιταλική εταιρεία Macron να είναι ο χορηγός. Στην εκδήλωση βρέθηκαν εκπρόσωποι της εταιρείας, της UEFA, ποδοσφαιριστές, μέλη της τεχνικής ηγεσίας, εκπρόσωποι Σωματείων και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Την ΚΟΠ εκπροσώπησε ο αναπληρωτής πρόεδρος, Χάρης Λοϊζίδης, ο οποίος στον χαιρετισμό του ανάφερε:

«Η κάθε αλλαγή αποτελεί και το έναυσμα για μια νέα πορεία με στόχο πάντα τις μεγαλύτερες δυνατές επιτυχίες. Οι νέες στολές του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και η συνεργασία μας με την Macron έρχεται σε ένα πολύ κομβικό σημείο καθώς μπροστά μας βρίσκονται σημαντικοί αγώνες και προκλήσεις τόσο για την Εθνική Ομάδα των Ανδρών όσο και των Ελπίδων. Κυρίως για την Εθνική μας ομάδα των Ανδρών που αρχίζει μια νέα προσπάθεια σε μια νέα διοργάνωση, το UEFA Nations League. Ως ηγεσία της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου αλλά και εκφράζοντας γενικότερα τις απόψεις και επιθυμίες όλων όσων πλαισιώνουν τις Εθνικές ομάδες, βασική μας επιδίωξη είναι η αλλαγή της στολής να μας οδηγήσει και σε μια νέα εποχή για την Εθνική Κύπρου για την οποία εργαζόμαστε σκληρά ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια».

Την παρουσίαση συνόδεψε ένα βίντεο, με τον Δημήτρη Χριστοφή, Γιάννη Κούσουλο, Κωνσταντίνο Παναγή και τον Μιχάλη Κωνσταντίνου να είναι πρωταγωνιστές σε αυτό, μαζί με άλλους διεθνείς ποδοσφαιριστές.

Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

Δείτε φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση: