Home TOP NEWS Ο απολογισμός του Γιώργου Ιωάννου για την πορεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U15

Ο απολογισμός του Γιώργου Ιωάννου για την πορεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U15


Ρεπό έχει η ΟΜΟΝΟΙΑ κάτω των 15 αυτό το Σαββατοκύριακο, με την ομάδα να παραμένει αήττητη σε 8 αγώνες, έχοντας 6 νίκες και 2 ισοπαλίες. Οι μικροί βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας, με τον προπονητή τους, Γιώργου Ιωάννου, να κάνει ένα μίνι απολογισμό στη μέχρι τώρα πορεία, με δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του ποδοσφαιρικού τμήματος. Αναλυτικά:

Το αήττητο σερί της διεύρυνε το περασμένο Σάββατο η ΟΜΟΝΟΙΑ U15, η οποία εξήλθε ισόπαλη 0-0 απέναντι στο ΘΟΪ. Οι «πράσινοι» στις πρώτες οκτώ αγωνιστικές του πρωταθλήματος, μετρούν έξι νίκες και δύο ισοπαλίες, αποτελέσματα τα οποία τους φέρνουν στην κορυφή της βαθμολογίας με 20 βαθμούς.

Με την ευκαιρία του κενού που υπάρχει στις υποχρεώσεις της ομάδας αυτό το Σαββατοκύριακο, ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Ιωάννου, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, εκφράζοντας τη δική του άποψη για την έως τώρα πορεία της ομάδας του.

«Το περίμενα ότι η ομάδα θα είχε καλή πορεία. Σύμφωνα με την ποιότητα που υπάρχει και με τη δουλειά που έγινε από πέρσι, ήταν αναμενόμενη η καλή πορεία που πραγματοποιούμε» ήταν το αρχικό του Γιώργου Ιωάννου.

Στη συνέχεια ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U15, πρόσθεσε: «Παραμένουμε προσηλωμένοι στο πλάνο που έχει θέσει ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας. Δουλεύουμε πάνω στον τρόπο παιχνιδιού και την νοοτροπία, για να μπορούμε να διεκδικούμε σε κάθε αγώνα τη νίκη και να βελτιωνόμαστε. Περιμένω από τους ποδοσφαιριστές μου ακόμα καλύτερη απόδοση και να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά. Αν η ομάδα συνεχίσει να έχει ανάλογη απόδοση, πιστεύω πως μπορούμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα, όμως αυτός δεν είναι ο πρώτος μας στόχος. Στο τέλος της χρονιάς θα κάνουμε τον απολογισμό μας».

Αναφορικά με το ταλέντο που υπάρχει στην ομάδα, τόνισε: «Σίγουρα υπάρχει ταλέντο στην συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία. Υπάρχουν αρκετοί παίκτες που, αν δουλέψουν σοβαρά σε βάθος χρόνου, μπορούν να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις της πρώτης ομάδας. Ένα θετικό που υπάρχει στην ομάδα μας, είναι ο υγιής ανταγωνισμός. Θέλουμε να δημιουργήσουμε χαρακτήρα νικητή στους μικρούς, ώστε να ενσωματωθούν στο DNA και τη νοοτροπία που θέλουμε».