Home TOP NEWS Ο Μάριος Νικολάου για τη δουλειά που γίνεται στην ΟΜΟΝΟΙΑ Κ14 και...

Ο Μάριος Νικολάου για τη δουλειά που γίνεται στην ΟΜΟΝΟΙΑ Κ14 και το μέλλον


Την 6η συνεχόμενη νίκη πανηγύρισε την προηγούμενη βδομάδα η ΟΜΟΝΟΙΑ κάτω των 14 και πλέον βρίσκεται στην 2η θέση με 19 βαθμούς σε 8 αγώνες. Αυτή τη βδομάδα υπάρχει κενό, με τον ίδιο να παραχωρεί δηλώσεις στην ιστοσελίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ο κόουτς αναφέρθηκε στη δουλειά που έγινε σε σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά και στο ταλέντο που υπάρχει. Αναλυτικά:

Την έκτη συνεχόμενη επιτυχία της στο πρωτάθλημα πανηγύρισε το περασμένο Σάββατο η ΟΜΟΝΟΙΑ U14. Το γεγονός αυτό μεγάλωσε ακόμη περισσότερο την ικανοποίηση που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας μας, η οποία, μετά από οκτώ αγωνιστικές, βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 19 βαθμούς.

Αυτή την εβδομάδα δεν υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις έτσι ο προπονητής, Μάριος Νικολάου, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, έκανε τον απολογισμό για την πορεία του «τριφυλλιού» στη φετινή σεζόν και αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη μέχρι στιγμής πορεία μας. Μετά τα δύο πρώτα, άσχημα, αποτελέσματα βελτιωθήκαμε πάρα πολύ και στα τρία τελευταία παιχνίδια ήμασταν εξαιρετικοί», το σχόλιο του Μάριου Νικολάου.

Ακολούθως, ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U14, ανέφερε: «Η αλήθεια είναι πως δεν περίμεναμε να βελτιωθούμε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Όμως, αυξήσαμε τις ώρες προπόνησης, τα παιδιά δούλεψαν πολύ σκληρά στην τεχνική τους, ομαδικά και ατομικά και αυτό βγαίνει στο γήπεδο».

Κληθείς να σχολιάσει τον στόχο των «πρασίνων» στη φετινή σεζόν, τόνισε: «Στο πίσω μέρος του μυαλού μας βρίσκεται και ο τίτλος, αφού βγάλαμε τα ντέρμπι, παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και είμαστε κοντά στην κορυφή. Όμως, προσωπικά, θέλω πρώτα να παίζουμε σωστό ποδόσφαιρο, να γίνουμε ακόμη καλύτεροι και φυσικά θα διεκδικήσουμε τον τίτλο με όλες μας τις δυνάμεις».

Καταλήγοντας, ο Μάριος Νικολάου, μίλησε για το ταλέντο που υπάρχει στην ομάδα: «Υπάρχουν 3-4 παίκτες, που αν δουλέψουν σωστά τότε έχουν τα φόντα για να προχωρήσουν και στο μέλλον να προωθηθούν στις πιο μεγάλες ομάδες».