Home TOP NEWS Και 4ο περιστατικό με ποδοσφαιριστή

Και 4ο περιστατικό με ποδοσφαιριστή


Νέο περιστατικό με ποδοσφαιριστή που παρουσίασε πρόβλημα υγείας εμφανίστηκε τις τελευταίες μέρες. Μετά τις καταγγελίες των αδελφών Φραγκέσκου αλλά και του Λοϊζίδη, ένα 4ο περιστατικό ήρθε να προστεθεί στα προηγούμενα. Ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται εδώ και κάποιες μέρες στο Νοσοκομείο Λάρνακας.

Αυτό που προέχει προφανώς, είναι η υγεία των αθλητών και ευχόμαστε σε όλους να ξεπεράσουν πλήρως το πρόβλημα. Από εκεί και πέρα, το θέμα πρέπει να εξεταστεί σοβαρά από τους αρμόδιους. Μιλάμε για ανθρώπινες ζωές, οι οποίες βρέθηκαν σε κίνδυνο.

Δε γίνεται να παίζουμε με αυτά τα πράγματα…

Οι σημερινές σχετικές δηλώσεις του προέδρου του ΠΑ.Σ.Π στο ραδιόφωνο του  Super Sport FM 104.0:

«Θα προσπαθούσα να έτρεχα για πιο ευχάριστα πράγματα. Τις περισσότερες φορές είναι για επίλυση προβλημάτων. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε λύση σε αυτό το θέμα. Ελπίζουμε όλα να τελειώσουν καλώς».

Για το νέο πρόβλημα που ανέφερε ο κ. Άντης Λόππας:
«Και εγώ χθες το βράδυ το έμαθα. Ήδη το παιδί είναι στο νοσοκομείο Λάρνακας. Δεν έχει άμεση σχέση με τα τρια περιστατικά. Αν και το 4ο περιστατικό είναι με εγκεκριμένο δελτίο υγείας, τότε αν 4 ποδοσφαιριστές έφτασαν σε αυτό το σημείο και από τύχη δεν έχουν πεθάνει πρέπει να αλλάξουμε αρκετά πράγματα. Πρέπει να δούμε τι επιπλέον μέτρα μπορούμε να πάρουμε για να διορθώσουμε αυτά τα προβλήματα».

Για το κάθε πόσο εκδίδεται νέο δελτίο υγείας:
«Κάθε τρία χρόνια. Το ποδόσφαιρο δεν είναι όπως ήταν παλιά, υπάρχουν πιο ψηλές εντάσεις και περισσότερες απαιτήσεις. Θα ήταν καλύτερο να γίνεται κάθε ένα χρόνο. Φαίνεται και στο εξωτερικό, ενδεικνύεται κάθε χρόνο να γίνεται έλεγχος».

Για την Αλκή:
«Είναι απλά τα πράγματα, αντί να επικοινωνήσουν μαζί μας για να λύσουμε τα προβλήματα από την αρχή, στάλθηκε μια επιστολή όπου με καλούσε προσωπικά, να αποδείξουμε τα λεγόμενά μας. Θεώρησαν από την αρχή ότι ήταν ψεύδη, καταθέσαμε τα στοιχεία που μας ζήτησαν και ήταν η απάντηση στην επιστολή τους. Αυτή είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου και δεν αφορά μόνο μια ομάδα».

Για το αν θα έχουμε κρούσματα άλλων περιστατικών:
«Δεν ξέρω αν θα σκάσουν άλλα περιστατικά, αν δεν γίνουν οι σωστοί έλεγχοι θα έχουμε και θα βλέπουμε αυτό το πλέγμα να μεγαλώνει. Αυτό που βγαίνει μέσα από τις καταθέσεις, είναι ότι έχουμε περισσότερες πληροφορίες και περισσότερες ομάδες που εμπλέκονται».

Για τον Λοϊζίδη και τις διαφορές σε ηθικό και οικονομικό κομμάτι:
«Έκανε προετοιμασία, είχε υπογράψει συμβόλαιο και δεν είχε βγει το δελτίο υγείας του, είναι ηθικό. Το νομικό κομμάτι, θα έπρεπε η κάθε ομάδα να ανταποκριθεί στο συμβόλαιο».

Πηγή: www.sport-fm.com.cy