Home TOP NEWS Ίσμα Λόπεζ: «Φεύγω από την ΟΜΟΝΟΙΑ με όμορφες αναμνήσεις και εμπειρίες»

Ίσμα Λόπεζ: «Φεύγω από την ΟΜΟΝΟΙΑ με όμορφες αναμνήσεις και εμπειρίες»


Ο Ίσμα Λόπεζ βρέθηκε στα γραφεία του ΠΑΣΠ για να παραλάβει το βραβείο «Stoiximan Top Goal» της 14ης αγωνιστικής, αυτό που πέτυχε κόντρα στην Ένωση. Επί ευκαιρίας της παρουσίας του, ο πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, παραχώρησε συνέντευξη στον Σύνδεσμο και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην ΟΜΟΝΟΙΑ, για την παρουσία του στην Κύπρο, αλλά και για τη μεταγραφή του στην Τενερίφη.

Αναλυτικά η ενημέρωση από τον ΠΑΣΠ:

Από τα γραφεία του Παγκύπριου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών πέρασε ο Isma Lopez πριν πάρει το αεροπλάνο για την επιστροφή στην Ισπανία. Ο πρώην πλέον ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που συνεχίζει στη Τενερίφη, παρέλαβε το βραβείο Stoiximan Top Goal της 14ης αγωνιστικής. Μαζί του ήταν και η κοπέλα του, Izaskun, την οποία και ευχαριστούμε για την πολύτιμη της βοήθεια, στο ρόλο του μεταφραστή, στην πιο κάτω συνέντευξη:

-Συγχαρητήρια για το βραβείο του καλύτερου γκολ της 14ης αγωνιστικής!

«Σας ευχαριστώ πολύ για την απονομή και τα συγχαρητήρια! Είμαι πολύ χαρούμενος που ο κόσμος ψήφισε το γκολ μου ως το καλύτερο της αγωνιστικής και τους ευχαριστώ. Θα ήθελα εκείνο το γκολ να ήταν και το νικητήριο αλλά δυστυχώς σε εκείνο το παιχνίδι δεχθήκαμε την ισοφάριση στο τέλος (1-1 με ΕΝΠ). Είναι όμως αλήθεια ότι το συγκεκριμένο γκολ ήταν πολύ όμορφο και είμαι ευγνώμων για αυτό το βραβείο».

-Μετά από μια κακή σαιζόν η Ομόνοια προσπαθεί να μπει στην εξάδα, θα τα καταφέρει;

«Είναι αλήθεια ότι στην αρχή της σαιζόν όλοι πιστεύαμε ότι η χρονιά θα ήταν πολύ καλύτερη. Τα πράγματα όμως δεν εξελίχθηκαν έτσι. Νομίζω υπάρχει ακόμη χρόνος για να καταφέρει η ομάδα να μπει στην πρώτη εξάδα. Εάν κερδηθούν τα τελευταία παιχνίδια που έχουν μείνει μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας τότε η Ομόνοια θα είναι στην εξάδα. Έχω αυτοπεποίθηση και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουν οι συμπαίκτες μου. Από εκεί και πέρα μπορούν να παλέψουν για το καλύτερο».

-Ήταν η πρώτη σου σαιζόν εκτός Ισπανίας. Θα ήθελες στο μέλλον να αγωνιστείς και πάλι στο εξωτερικό;

«Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις και ποτέ δεν μπορείς να προγραμματίζεις. Αυτό το βήμα της επιστροφής μου πίσω στην Ισπανία ήταν εντελώς αναπάντεχο. Δεν το υπολόγιζα να ήταν τόσο σύντομη η διαδρομή μου εκτός Ισπανίας όμως ήρθε αυτή η ευκαιρία. Εδώ στη Κύπρο ήμουν πολύ χαρούμενος και κανείς δεν ξέρει, μπορεί και να επιστρέψω πίσω στο μέλλον».

-Πώς βρήκες το Κυπριακό Πρωτάθλημα;

«Νομίζω ότι το Πρωτάθλημα της Κύπρου έχει ένα καλό επίπεδο κι αξίζει σεβασμού. Όλες οι ομάδες μπορούν να κερδίσουν ένα παιχνίδι όσο δύσκολο κι αν είναι. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές ταλαντούχοι και πολύ καλοί. Για να είμαι ειλικρινής δεν το περίμενα τόσο ψηλό το επίπεδο πριν να έρθω. Ήταν μια θετική έκπληξη για εμένα. Όσο αφορά την Ομόνοια, είναι μία εκ των μεγάλων ομάδων στη Κύπρο, πλήρως επαγγελματική και φεύγω με όμορφες αναμνήσεις και εμπειρίες».

-Γενικά η διαμονή σου στη Κύπρο πώς ήταν; Ας αφήσουμε την Izaskun να μας απαντήσει αυτή την ερώτηση.

(Γέλια κι από τους δύο) «Ναι, να απαντήσω. Μας άρεσε πολύ η ζωή εδώ. Οι Κύπριοι είναι πολύ καλοί και φιλόξενοι. Όλοι ήταν άψογοι απέναντι μας. Ο καιρός εδώ είναι θαυμάσιος και η κάθε πόλη έχει την δική της ομορφιά. Ήταν μια απίστευτη εμπειρία για εμάς. Αν και δεν γνωρίζαμε πριν την Κύπρο, πλέον θα έχουμε να λέμε τα καλύτερα έχοντας τόσο όμορφες αναμνήσεις».