Home TOP NEWS Οι Αστυνομικές διευθετήσεις για το ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΕΚ

Οι Αστυνομικές διευθετήσεις για το ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΕΚ


Σε ανακοίνωση προέβη η Αστυνομία Κύπρου σχετικά με τις διευθετήσεις για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα της ομάδας μας με την ΑΕΚ την Κυριακή στο ΓΣΠ.

Δείτε αυτούσια την ανακοίνωση:

Η Αστυνομία, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το κοινό, καλεί το φίλαθλο κόσμο, που θα παρευρεθεί την Κυριακή 06.01.19 και ώρα 16:00, στον ποδοσφαιρικό αγώνα για το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Α΄ Κατηγορίας μεταξύ των ομάδων OMONOIA – ΑΕK, να εκδηλώνεται πάντοτε με αθλητοπρέπεια και σεβασμό προς την ίδια του την ομάδα.

Προτρέπονται οι φίλαθλοι που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα να προσέλθουν στο Στάδιο έγκαιρα για αποφυγή τυχόν δικής τους ταλαιπωρίας.

Οι είσοδοι του Σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό η ώρα 1430.

Ανακοινώνεται επίσης ότι:

ΟΜΟΝΟΙΑ

Οι φίλαθλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα καταλάβουν τις Ανατολικές, Δυτικές και Βόρειες κερκίδες του Σταδίου. Ως εκ τούτου, προτρέπονται να κατευθυνθούν στο Στάδιο χρησιμοποιώντας τη διασταύρωση της λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού και της λεωφόρου Ιωσήφ Χατζηιωσήφ, (Φώτα Ορφανίδη) και να σταθμεύσουν τα οχήματά τους στο Δυτικό και Βόρειο χώρο στάθμευσης.

Κατά την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, θα λειτουργήσουν τα δυτικά ταμεία για τους φιλάθλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, τα οποία θα ανοίξουν η ώρα 1430.

Χώρος φύλαξης αντικειμένων θα είναι τα Δυτικά Ταμεία.

ΑΕΚ

Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ θα καταλάβουν τις Νότιες Κερκίδες του Σταδίου.  Ως εκ τούτου προτρέπονται να κατευθυνθούν στο Στάδιο χρησιμοποιώντας τον κυκλικό κόμβο Γ.Σ.Π. και να σταθμεύσουν τα οχήματά τους στο Νότιο χώρο στάθμευσης του σταδίου.

Κατά την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, θα λειτουργήσουν τα Δυτικά ταμεία για τους φιλάθλους της ΑΕΚ, τα οποία θα ανοίξουν η ώρα 1430.

Χώρος φύλαξης αντικειμένων θα είναι τα Νότια Ταμεία.

Επιπρόσθετα τονίζεται σε όλους ότι:

  • Απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων.
  • Απαγορεύεται η μεταφορά πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου και ενδυμάτων με πολιτικά σύμβολα.
  • Απαγορεύεται η αναγραφή συνθημάτων στον περιβάλλον χώρο, στους τοίχους του Σταδίου και οπουδήποτε αλλού.
  • Απαγορεύεται η είσοδος φιλάθλων εντός του Σταδίου, έχοντας στην κατοχή τους σακίδια ώμου και προστατευτικά μοτοσικλετιστών, καθώς και οτιδήποτε άλλο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να καλύψει το πρόσωπό τους.
  • Το σκαρφάλωμα στα κάγκελα του Σταδίου δεν επιτρέπεται.

Οποιοσδήποτε δεν ακολουθεί τους πιο πάνω κανόνες μπορεί να εκδιωχθεί από το Στάδιο χωρίς προειδοποίηση και χωρίς να έχει οποιαδήποτε νομική απαίτηση έναντι των αρχών του Σταδίου ακόμα και αν κατέχει νόμιμο εισιτήριο. Επίσης κινδυνεύει να συλληφθεί και να του επιβληθεί αυστηρό χρηματικό πρόστιμο.

Όσον αφορά τη στάθμευση των οχημάτων στο νέο κυκλικό κόμβο Λατσιών και στα ερείσματα των δρόμων στην περιοχή του σταδίου, απαγορεύεται και οι παραβάτες θα καταγγέλλονται.

Επιπρόσθετα, οποιοσδήποτε επιθυμεί να επικοινωνήσει με την Αστυνομία Λευκωσίας μπορεί να τηλεφωνεί στον αριθμό 22802020 ή στη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή σε περίπτωση επείγουσας ανάγκης στον τηλεφωνικό αριθμό 112.

Επισημαίνεται τέλος ότι η Αστυνομία θα βρίσκεται στους αθλητικούς χώρους για την προστασία των φιλάθλων. Διευκρινίζεται επίσης ότι θα βρίσκεται στη γύρω περιοχή του Σταδίου ΓΣΠ για παροχή τροχαίων διευκολύνσεων στο κοινό, τόσο κατά την προσέλευση, όσο και κατά την αποχώρησή του.