Home TOP NEWS Το μήνυμα των οργανωμένων συνόλων για το παιχνίδι της Τετάρτης

Το μήνυμα των οργανωμένων συνόλων για το παιχνίδι της Τετάρτης


Τέσσερα οργανωμένα σύνολα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ εξέδωσαν ανακοίνωση, καλώντας τον κόσμο της ομάδας να παρευρεθεί στον επαναληπτικό Κυπέλλου, την ερχόμενη Τετάρτη, κόντρα στον Απόλλωνα. Ανάρτηση είχαμε και από το Fan Club Lakatamia.

Η ανακοίνωση των οργανωμένων συνόλων:

«Περήφανε Πράσινε Λαέ,

Η μεγάλη μάχη του κυπέλλου πλησιάζει! Το παιχνίδι που θα κρίνει την πορεία μας στον θεσμό είναι εδώ. Οι παίκτες με την ψυχή και εμείς με τη φωνή για να φέρουμε τη πρόκριση στον ασύγκριτο Πράσινο Λαό!

Την Τετάρτη το ΓΣΠ πρέπει να πρασινίσει από γωνιά σε γωνιά. Την Τετάρτη δεν σκεφτόμαστε κρύο, δουλειές και υποχρεώσεις. Η μόνη μας υποχρέωση είναι η πρόκριση στον επόμενο γύρο του κυπέλλου.

Γεμίζουμε από νωρίς τις κερκίδες με αρχή την Βόρεια, την οργανωμένη μας κερκίδα. Όλοι μαζί με τα παιδιά που τραγουδάνε, όλοι μαζί να κάνουμε αυτό που ξέρουμε. Η Βόρεια δίνει τον παλμό, Ανατολική και Δυτική ακολουθούν το ρυθμό.

Ας δείξουμε από το πρώτο λεπτό στους παίκτες μας αλλά και στους αντιπάλους ποιος είναι το αφεντικό του γηπέδου.

Παίκτες και τεχνικό επιτελείο, ζητάμε πάνω από όλα: πάθος σε κάθε μπαλιά, σε κάθε μονομαχία. Ποδοσφαιρικό θράσος. Τσαμπουκά. Καρδιά και ψυχή. Πίστη. Θέληση. Εμείς θα είμαστε δίπλα σας για να παλέψουμε όλοι μαζί για την ΠΡΟΚΡΙΣΗ!

Σημείωση: η Βόρεια κερκίδα θα δέχεται εισιτήρια από όλες τις κερκίδες».

ΣΥΦΙ Λεμεσού
ΣΥΦΙ Λάρνακας
ΣΥΦΙ Σολιάς
Όμιλος Γυναικών

Η ανάρτηση του Fan Club Lakatamia:

https://www.facebook.com/578447215524081/photos/a.742838085751659/2044580962244025/?type=3&theater