Home TOP NEWS Έγκριση παραχώρησης κρατικής γης για ανέγερση εγκαταστάσεων των Εθνικών ομάδων

Έγκριση παραχώρησης κρατικής γης για ανέγερση εγκαταστάσεων των Εθνικών ομάδων


Σημαντική εξέλιξη είχαμε σήμερα για τις Εθνικές ομάδες, καθώς εγκρίθηκε παραχώρηση κρατικής γης για ανέγερση κέντρου εγκαταστάσεων των Εθνικών ομάδων. Αυτή η εξέλιξη προήλθε μετά από απόφαση Υπουργικής Επιτροπής και, όπως αναφέρει η ΚΟΠ, ένα όνειρο δεκαετιών παίρνει σάρκα και οστά. Αναλυτικά:

Σημαντική η σημερινή ημέρα για την ΚΟΠ, το Κυπριακό Ποδόσφαιρο και τον Κυπριακό
Αθλητισμό γενικότερα αφού, ένα όνειρο δεκαετιών, η δημιουργία Αθλητικού Κέντρου Εθνικών ομάδων,  άρχισε να παίρνει σάρκα και οστά.

Ο Γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου Θεοδόσης Τσιόλας, μετά από οδηγίες του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη, παρέδωσε στον Πρόεδρο της ΚΟΠ Γιώργο Κούμα και στον Πρόεδρο του ΚΟΑ Ανδρέα Μιχαηλίδη, μετά από απόφαση Υπουργικής Επιτροπής, τη βεβαίωση για εκμίσθωση Κρατικής γης στην περιοχή του Κόρνου, η οποία θα χρησιμοποιηθεί για να ανεγερθεί το Σπίτι των Εθνικών μας Ομάδων.


Στη συνάντηση, η οποία έγινε στο Γραφείο του κ. Τσιόλα, παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του ΚΟΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης, ο Πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της ΚΟΠ Χάρης Λοϊζίδης, ο Γενικός Διευθυντής της ΚΟΠ Ανθούλης Μυλωνάς και η Γενική Διευθύντρια του ΚΟΑ Μαίρη Παπαχαραλάμπους.

«Είναι μια ιστορική στιγμή για την ΚΟΠ και τις Εθνικές μας ομάδες αφού ένας μεγάλος στόχος που είναι οι Εθνικές μας ομάδας να αποκτήσουν το δικό τους σπίτι, μπαίνει στην τελική ευθεία υλοποίησης. Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, το Υπουργικό Συμβούλιο, τον Γραμματέα του Υπουργικού Συμβουλίου κ. Τσιόλα και τον ΚΟΑ για τη βοήθεια και τη συνεργασία για την υλοποίηση ενός έργου που θα έχει θετικό αντίχτυπο σε όλο το φάσμα του Κυπριακού Αθλητισμού» δήλωσε ο Πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας.