Home TOP NEWS Κατέθεσε ένσταση ο Απόλλωνας

Κατέθεσε ένσταση ο Απόλλωνας


Ένσταση κατέθεσε ο Απόλλωνας κατά κύρους του αγώνα κόντρα στην Ανόρθωση, για αντικανονική συμμετοχή του τερματοφύλακα της Κυρίας, Φράνσις Ουζόχο. Η υπόθεση διερευνάται από ΚΟΠ και ΚΟΑ και σύντομα αναμένονται εξελίξεις.

Αυτό ενδιαφέρει άμεσα την ομάδα μας, καθώς αν επικυρωθεί η ένσταση που έκανε η ομάδα της Λεμεσού, η λογική λέει ότι θα αφαιρεθούν 9 βαθμοί (6 συν 3 της νίκης) από την Ανόρθωση και σε αυτήν την περίπτωση η ΟΜΟΝΟΙΑ θα ανέβει στην 6η θέση.

Η ενημέρωση της ΚΟΠ:

Ανακοινώνεται ότι ο Απόλλων Λεμεσού καταχώρησε ένσταση κατά του κύρους του αγώνα του με την Ανόρθωση για τη 19η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta που έγινε το περασμένο Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019.

Η θέση του Απόλλωνα:

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο ανακοινώνει ότι έχει καταθέσει ένσταση για αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης Francis Uzoho στον μεταξύ μας αγώνα ο οποίος διεξαχθεί στις 2 Φεβρουαρίου, αναφορικά με την εγκυρότητα του δελτίου υγείας του ποδοσφαιριστή ο οποίος αφίχθηκε την 1η Φεβρουαρίου στις 16:05, ενώ το δελτίο υγείας του εκδόθηκε από τον Κ.Ο.Α πριν το κλείσιμο του αρμόδιου τμήματος (08:00-14:30) την ίδια μέρα. Αναμένουμε τον Κ.Ο.Α και την Αστυνομία να ολοκληρώσει την έρευνα το συντομότερο δυνατόν.
Διαβάστε τη θέση του ΚΟΑ – Το μπαλάκι στην Αστυνομία από τον ΚΟΑ