Home TOP NEWS Ο Α. Μιχαηλίδης για συνάντηση με Παπασταύρου – Τι είπε για Μακάρειο

Ο Α. Μιχαηλίδης για συνάντηση με Παπασταύρου – Τι είπε για Μακάρειο


Στο ραδιόφωνο του Super Sport FM παραχώρησε δηλώσεις ο πρόεδρος του ΚΟΑ. Ο Αντρέας Μιχαηλίδης απάντησε μετά από ερώτηση που δέχτηκε, για το τι λέχθηκε στη συνάντηση με τον Σταύρο Παπασταύρου, όπως επίσης και τη φημολογούμενη μετακόμιση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο Μακάρειο Στάδιο.

Όλα όσα είπε:

«Είχαμε μια συνάντηση και συζητήσαμε αρκετά θέματα. Τους δεχτήκαμε με μεγάλη ευχαρίστηση. Συζητήσαμε πολλά θέματα τα οποία δεν δημοσιοποιήθηκαν για πολλούς λόγους. Δεν υπάρχει λόγος να κρύψω κάτι. Δεν έχει κάτι επίσημο για κάτι τέτοιο. Συζητήθηκε και αυτή η πιθανότητα. Απλά ανταλλάξαμε απόψεις. Δεν ήρθε καμία επίσημη πρόταση.

Εκείνο που μπορώ να πω είναι ότι στο Μακάρειο αγωνίζονται πέντε ομάδες, Ο Ολυμπιακός και τέσσερις άλλες προσφυγικές (Δόξα, Ηρακλής, Εθνικός Α., και Διγενής Μόρφου). Αυτό σημαίνει μια μεγάλη επιβάρυνση του χορτοτάπητα. Το Μακάρειο χρειάζεται συντήρηση και ο ΚΟΑ προτίθεται να κάνει τη διαδικασία για τη συντήρηση, χωρίς αυτό να έχει να κάνει με ενδεχόμενη πρόταση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Αν τεθεί επίσημα αίτημα για χρησιμοποίηση του Μακαρείου θα πρέπει να μελετηθεί για να επανέλθουμε. Θα πρέπει να γίνει μια σοβαρή μελέτη αυτού του γεγονότος και τι χρειάζεται για να φιλοξενήσει και άλλη ομάδα, ιδιαίτερα την ΟΜΟΝΟΙΑ που έχει και τον κόσμο της.

Θα πρέπει να έρθει το επίσημο αίτημα και ακολούθως να έρθει η υπηρεσία για να κάνει μια μελέτη και να μας κάνει εισήγηση. Όταν έχουμε την εισήγηση θα αποφασίσουμε.

Είναι πολύ πρόωρο να συζητήσουμε για οτιδήποτε άλλο».