Home TOP NEWS Αλεξ Σοάρες: «Ο προπονητής απολύθηκε και το πρότζεκτ πέθανε εκεί»

Αλεξ Σοάρες: «Ο προπονητής απολύθηκε και το πρότζεκτ πέθανε εκεί»


Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής Αλεξ Σοάρες μίλησε στην αθλητικογράφο του Goalnews Αγάθη Κλωναρή. Αναφέρθηκε στο μέλλον του, στην επιλογή της ομάδας να μην ανανεώσει τη συνεργασία μαζί του αλλά και στη φετινή πορεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Το δημοσίευμα:

Παρελθόν αποτελεί ο Άλεξ Σοάρες από την Ομόνοια. Ο Πορτογάλος μέσος μετεγγράφηκε στην ομάδα της πρωτεύουσας το Καλοκαίρι του 2017 (3/7) και τέλος Μαΐου 2019 ολοκληρώνεται η συνεργασία του με τους πράσινους. Ήδη η διοίκηση του «τριφυλλιού» ενημέρωσε τον 28χρονο ποδοσφαιριστή πως δεν θα γίνει κίνηση για επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Ο Σοάρες κατέγραψε 60 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο με τη φανέλα της Ομόνοιας καθώς ήταν βασικός και αναντικατάστατος και στις δύο σεζόν.

Η ιστοσελίδα μας, Goal.com.cy, επικοινώνησε με τον Πορτογάλο καθώς το όνομα του έχει γραφτεί σε ρεπορτάζ άλλων κυπριακών ομάδων, ενώ κλήθηκε να σχολιάσει και την πορεία των πρασίνων. Αρχικά, σε ερώτηση για το μέλλον του, ανέφερε: «Δεν έχω νεότερα για το μέλλον μου. Δεν ξέρω τίποτα, ο ατζέντης μου είναι υπεύθυνος γι’ αυτά». Στη συνέχεια τόνισε για την λήξασα σεζόν: «Ήταν μια δύσκολη σεζόν όπως ξέρετε. Ήρθαν πολλοί παίκτες στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου αλλά δεν τους δόθηκε χρόνος να προσαρμοστούν. Μετά από πέντε παιχνίδια ο προπονητής έφυγε απολύθηκε και το πρότζεκτ πέθανε εκεί».

Τέλος ρωτήθηκε για το αν είναι απογοητευμένος για το γεγονός πως δεν ανανεώθηκε η συνεργασία του με τους πράσινους: «Όχι ακριβώς. Καταλαβαίνω πως οι άνθρωποι που με έφεραν στην Ομόνοια (σ.σ. Πάμπος Χριστοδούλου) δεν είναι πλέον εκεί και είναι φυσιολογικό πως αυτοί που είναι τώρα εκεί έχουν διαφορετικές απόψεις και διαφορετικές επιλογές. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο και εύχομαι τα καλύτερα στην Ομόνοια».