Home TOP NEWS Εξέλιξη με Ρομπέρζ

Εξέλιξη με Ρομπέρζ


Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός του Απόλλωνα Βαλεντίν Ρομπέρζ ενδεχομένως να πωληθεί σε ομάδα της Ρουμανίας. Σημερινά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για ζεστό ενδιαφέρον της Κλουζ, η οποία να σημειωθεί έκανε και στο παρελθόν προσπάθεια να τον αποκτήσει.

Σύμφωνα λοιπόν με τις τελευταίες πληροφορίες οι Ρουμάνοι φέρονται έτοιμοι να καταθέσουν πρόταση στον ποδοσφαιριστή με ένα αρκετά υψηλό συμβόλαιο το οποίο δύσκολα θα αρνηθεί.

Η ομάδα μας, όπως έχουμε αναφέρει, παρακολουθεί από απόσταση τις όποιες εξελίξεις αφορούν στην συγκεκριμένη περίπτωση και αν υπάρχει έδαφος τότε ίσως κάνει την κίνηση της.

Στο μεταξύ σε σημερινή του ραδιοφωνική τοποθέτηση, έκανε αναφορά στο θέμα ο Εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα Φανούριος Κωνσταντίνου λέγοντας… «Η θέση του Απόλλωνα είναι ξεκάθαρη. Ότι συνεχίζεται η έρευνα για τους λόγους που ο ποδοσφαιριστής ήθελε να μείνει εκτός με τη Νέα Σαλαμίνα. Έγιναν συζητήσεις, θα αξιολογηθούν τα δεδομένα και θα λυθεί εκ των έσω. Δεν έχουμε ούτε πρόταση, ούτε τίποτε. Έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022. Θα δούμε τι ενόχλησε τον ποδοσφαιριστή». 

Ο Φανούριος Κωνσταντίνου ερωτήθηκε αν έγινε κάποια κίνηση από την ΟΜΟΝΟΙΑ απαντώντας αρνητικά.