Home TOP NEWS «Ο Αναστασίου εξετάζει Ατζαγκούν και Βύντρα για τον Ατρόμητο»

«Ο Αναστασίου εξετάζει Ατζαγκούν και Βύντρα για τον Ατρόμητο»


Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Ελλάδα και συγκεκριμένα από το «Kingsport.gr», ο Γιάννης Αναστασίου κοιτάζει την περίπτωση των Βύντρα και Ατζαγκούν για τον Ατρόμητο. Οι δυο τους δεν θα συνεχίζουν και έτσι ο πρώην προπονητής της ομάδας μας επιθυμεί να τους εντάξει στο δυναμικό της νέας του ομάδας.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Kingsport.gr, ο προπονητής του Ατρόμητου, Γιάννης Αναστασίου εξετάζει το ενδεχόμενο απόκτησης δύο παλιών γνώριμων του, ο λόγος για τους Βύντρα και Ατζαγκούν.

Ο Αναστασίου γνωρίζει και τους δύο παίκτες από την κοινή του θητεία στον Παναθηναϊκό και στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Ο Αμπνούλ Ατζαγκούν είναι από τα αγαπημένα παιδιά του Έλληνα προπονητή, καθώς σε όποια ομάδα έχει πάει, ο Νιγηριανός μεσοεπιθετικός τον έχει ακολουθήσει. Εξάλλου ο Ατρόμητος αναζήταει παίκτη σε αυτή τη θέση και είναι ένα από τα ονομάτα στη λίστα.

Από την άλλη, ο Λουκάς Βύντρα έχει μείνει ελεύθερος από την ΟΜΟΝΟΙΑ και ψάχνει ομάδα στην Ελλάδα, ώστε να κλείσει την καριέρα του. Οι Περιστεριώτες θέλουν έναν έμπειρο αμυντικό, στην γραμμή των στόπερ, μετά την φυγή των Χατζηισαϊα και Καρασαλίδη. Ο Έλληνας αμυντικός έχει εμπειρία από ευρωπαϊκές παραστάσεις και εξετάζεται σοβαρά, μιας και ο Ατρόμητος έχει τα προκριματικά του Europa League».