Home TOP NEWS Αθεράπευτη η αγάπη του ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ για την ομάδα

Αθεράπευτη η αγάπη του ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ για την ομάδα


Στις χαρές και στις λύπες μαζί. Αυτό είναι το μήνυμα που βγαίνει μέσα από το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας omada.com.cy η οποία βρέθηκε στην κερκίδα που φιλοξένησε χθες τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην πρώτη της προπόνηση και συνομίλησε με τους φιλάθλους. Βλέποντας τον κόσμο να εκφράζεται με αυτό τον τρόπο μόνο αισιόδοξος μπορεί να αισθάνεται κανείς…

Το ρεπορτάζ:

Η αγάπη που μπορεί να τρέφει ένας οπαδός για μια ομάδα, είναι αρκετά δύσκολο να χωρέσει σε μερικές λέξεις. Άλλωστε οι αμέτρητες στιγμές, συγκινήσεις αλλά και επιτυχίες που μπορεί να έζησε ο οποιοσδήποτε φίλαθλος δίπλα στην ομάδα του, μόνο ο ίδιος μπορεί να γνωρίζει.

Η ιστοσελίδα μας, omada.com.cy, επιχείρησε να πιάσει τον παλμό των φίλων της Ομόνοιας που έδωσαν το παρών τους στην πρώτη επίσημη προπόνηση της ομάδας στο γήπεδο της ΠΑΕΕΚ, ρωτώντας τους απλά, τι σημαίνει γι’ αυτούς Ομόνοια.

Μικροί και μεγάλοι δυσκολεύτηκαν αρκετά να μας απαντήσουν, αφού πολύ απλά η Ομόνοια είναι τα πάντα γι’ αυτούς. Άλλοι μίλησαν για αγάπη, για λατρεία, για θρησκεία αλλά και για μια ιδέα για τη γενεά των αδικημένων.

Πάντως η αισιοδοξία που επικρατεί στα πρόσωπα των φίλων των πρασίνων είναι οφθαλμοφανής, πιστεύοντας επιτέλους σε μια καινούργια αρχή του ιστορικού αυτού Σωματείου.

Δείτε παρακάτω τι δήλωσαν οι οπαδοί της Ομόνοιας στην ιστοσελίδα μας, omada.com.cy:

https://www.youtube.com/watch?v=3hLTOreqYCM