Home TOP NEWS Ανεβαίνει κι άλλο ο αριθμός των διαρκείας

Ανεβαίνει κι άλλο ο αριθμός των διαρκείας


Έχει ήδη ανακοινωθεί από την ΟΜΟΝΟΙΑ πως έχει ξεπεραστεί το φράγμα των 5000 διαρκείας. Ο κόσμος είναι συγκλονιστικός και αποδεικνύει για ακόμη μία φορά την πίστη του και το πάθος που τον διακατέχει για την ομάδα.

Μάλιστα όπως μαθαίνουμε, ο αριθμός σήμερα πλησιάζει τα 5200 καθώς υπήρξε μεγάλη κινητικότητα τις τελευταίες μέρες. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η διάθεση των διαρκείας δεν θα σταματήσει μετά το παιχνίδι με τον Απόλλωνα.

Έχουν διατεθεί πάντως αρκετά για τη Βόρεια κερκίδα, το κομμάτι δηλαδή στο οποίο βρίσκονται οι πιο εκδηλωτικοί οπαδοί της ομάδας.

Είναι επίσης σημαντικό να αναφερθεί ότι έχει ήδη ξεπεραστεί ο περσινός αριθμός των περίπου 5100 διαρκείας ενώ θυμίζουμε ότι η διάθεση πέρσι είχε αρχίσει από τον Φεβρουάριο χωρίς μάλιστα εκείνη την εποχή να ισχύει η κάρτα φιλάθλου.

Πάμε για μία πολύ μεγάλη προσέλευση αύριο, η ομάδα θα έχει μαζικότατη αλλά και ένθερμη στήριξη από τον κόσμο και αυτό που διαφαίνεται είναι πως, τουλάχιστον στο ΓΣΠ, θα έχει καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν την επιπλέον ώθηση που μπορεί να δώσουν οι οπαδοί.