Home TOP NEWS Δημητρίου: «O κόσμος πλέον πίστεψε…»

Δημητρίου: «O κόσμος πλέον πίστεψε…»


Δηλώσεις στην Primetel έκανε ο Ανδρέας Δημητρίου με το πέρας του αγώνα. Ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας σχολίασε το σημερινό παιχνίδι, την εμφάνιση της ομάδας, αλλά και για τη συνέχεια.

Είπε ο Ανδρέας Δημητρίου: «Καταρχήν θέλουμε να αφιερώσουμε τη νίκη σε μία πιστή φίλαθλο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που «έφυγε». Την Ντίμη Καζακαίου σύζυγο του Ρίκκου. Είμαστε βέβαιοι ότι την χάρηκε από ψηλά. Ήταν σημαντικό να δείξουμε έτοιμοι σαν ομάδα με καλή νοοτροπία με μία εμφάνιση πειστική. Πήραμε μία σημαντική νίκη όχι τόσο βαθμολογικά αλλά περισσότερο για το γεγονός ότι ο κόσμος πλέον πίστεψε ότι κάτι καλό γίνεται. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πατά ξανά στα πόδια της. Ήρθε σήμερα στο γήπεδο ο κόσμος μας και θέλαμε μία νίκη για να τους κρατήσουμε ζεστούς δίπλα στην ομάδα. Τους είδαμε να φεύγουν χαρούμενοι. Θα έρθουν περισσότεροι σίγουρα και θα παίζουμε πάντα με τον 12ο της παίκτη. Σήμερα χαιρόμαστε τη νίκη διότι μας έλειψαν τέτοιες νίκες, αύριο η ομάδα θα ξεκουραστεί και από τη Δευτέρα ξεκινά και πάλι η δουλειά. Θα γίνει διαχείριση του ρόστερ για να είμαστε πανέτοιμοι στην Πάφο. Ευχαριστούμε τον κόσμο, όπως είπε ο προπονητής κράτησε την ομάδα στις δύσκολες στιγμές και γι’ αυτό έκανε αναφορά ο Μπεργκ.»

Για τον κόσμο… «Θέλουμε να διατηρήσει τον ενθουσιασμό του, τον χαρακτήρα μεγάλης ομάδας τον οποίο τα τελευταία χρόνια δεν μπορέσαμε να τον εκφράζουμε. Αυτή η μεγάλη ομάδα, δείξαμε ότι μπορεί να επιστρέψει. Προσγειωμένα η ομάδα, όμως ο κόσμος θέλουμε να είναι ενθουσιασμένος. Ακόμα παίξαμε 4 παιχνίδια, είμαστε στην αρχή της σεζόν και θα βλέπουμε το κάθε παιχνίδι με τον ίδιο τρόπο και τον ίδιο στόχο, τη νίκη.»

Σε βίντεο οι δηλώσεις του: