Home TOP NEWS Νίκες για Ανόρθωση και Εθνικό

Νίκες για Ανόρθωση και Εθνικό


Στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» η Ανόρθωση φιλοξένησε την Πάφο χθες βράδυ. Είναι οι δύο επόμενες αντιπάλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ η οποία πρώτα θα πάει στην Πάφο και ακολούθως στο Αντώνης Παπαδόπουλος. Μάλιστα τον αγώνα παρακολούθησαν χθες από κοντά οι Νεόφυτος Λάρκου και Σίμος Ταραπουλούζης.

Τη δεύτερη της νίκη σε τρεις αγώνες πέτυχε η Ανόρθωση και ανέβηκε στους επτά βαθμούς. Σε αγώνα για την 4η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta, η Ανόρθωση νίκησε με 2-0 την Πάφο στο “Αντώνης Παπαδόπουλος”, αναγκάζοντας την σε τρίτη συνεχόμενη ήττα. Η Πάφος βρίσκεται στους τρεις βαθμούς από τη νίκη της στην πρεμιέρα επί της Νέας Σαλαμίνας.

Ο Σίντεφελντ με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για την Ανόρθωση στο 32ο λεπτό ενώ ο Ράγιος με απευθείας φάουλ στο 49ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Στους επτά βαθμούς ανέβηκε και ο Εθνικός Άχνας, ύστερα από τη νίκη του με 2-0 επί της Νέας Σαλαμίνας στο Δασάκι.

Η νεοφώτιστη ομάδα της Άχνας παραμένει αήττητη με δύο νίκες και μια ισοπαλία ενώ η Νέα Σαλαμίνα έχασε για τρίτη φορά φέτος, έχοντας απολογισμό τρεις ήττες και μια νίκη σε τέσσερις αγώνες.

Ο Μιγκελίτο με δυνατό σουτ στο 51′ άνοιξε το σκορ ενώ στο 58′ ο Κονέ νίκησε το Βεσελοφσκι μετά από σέντρα σουτ από πλάγια μέσα στην περιοχή διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

Η 4η αγωνιστική ολοκληρώνεται απόψε με τον αγώνα της ΕΝΠ με αντίπαλο το Αποέλ.