Home TOP NEWS Θα γίνει επανασπορά στο ΓΣΠ – Επηρεάζεται το πρόγραμμα

Θα γίνει επανασπορά στο ΓΣΠ – Επηρεάζεται το πρόγραμμα


Όπως έγινε σήμερα γνωστό το ΓΣΠ θα προχωρήσει αρχές του επόμενου μηνός σε επανασπορά του γηπέδου.

Ο Διευθυντής του ΓΣΠ Φοίβος Κωνσταντινίδης ανέφερε σε ραδιοφωνικές του τοποθετήσεις…

Αναλυτικά όσα ανέφερε στον Super Sport FM 104.0:

Η αρχική του τοποθέτηση:

«Μέσα στον Οκτώβριο κάνουμε την επανασπορά. Αποφασίσαμε στις 25 Ιουλίου να στείλουμε επιστολή για το Σαββατοκύριακο 5-6 Οκτωβρίου, αφού θα εκμεταλλευόμασταν το γεγονός ότι, ούτε και το προηγούμενο Σαββατοκύριακο θα είχαμε αγώνες λόγω του Σούπερ Καπ. Μας δίνεται αυτή η ευκαιρία και φροντίσαμε να το κάνουμε έγκαιρα».

Για το διάστημα που χρειάζεται για να ολοκληρωθεί η επανασπορά:

«Γύρω στις 15 μέρες. Κάποτε χρειάζεται να ανοίξουμε το γήπεδο και στις 11-12 μέρες».

Τι θα κάνατε αν οριζόταν αγώνας για το Γιουρόπα Λιγκ στις 3 Οκτωβρίου;

«Θα κάναμε άλλες διευθετήσεις. Είναι διάφορα τα σενάρια αναπτύσσονται και θεωρώ ότι είναι περιττά. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να παίρνουμε μέτρα για να μπορεί να δέχεται τους αγώνες το γήπεδο. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να γίνεται επανασπορά.»

Για τις ενέργειες που έγιναν:

«Δεν ξέραμε αν θα είχαμε ευρωπαϊκό παιχνίδι στο ΓΣΠ. Η επανασπορά πρέπει να γίνει σε συγκεκριμένη εποχή. Δεν θα μπορούσαμε να το κάνουμε αρχές του Σεπτέμβρη. Συνήθως γίνεται τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου».

Έχει ήδη αναβληθεί το παιχνίδι Αποέλ- Ανόρθωσης, ύστερα από αίτημα τόσο του ΓΣΠ από τις 25 Ιουλίου όσο και των γηπεδούχων πρόσφατα διότι παίζουν στην Ευρώπη, για την πέμπτη αγωνιστική με την ομάδα της Αμμοχώστου να έχει ήδη την εκκρεμότητα του αναβληθέντος αγώνα με τον Απόλλωνα για τη δεύτερη αγωνιστική ενώ το Αποέλ δεν έχει δώσει ακόμη παιχνίδι στο πρωτάθλημα.

Έτσι για ακόμα μία χρονιά, λόγω του γεγονότος ότι επηρεάζεται το πρόγραμμα, θα αργήσουμε αρκετά να δούμε τη βαθμολογία ολοκληρωμένη και με τις ομάδες να έχουν δώσει τον ίδιο αριθμό αγώνων.

Να σημειωθεί επίσης ότι ούτε στις 27 Σεπτεμβρίου δεν θα έχουμε πρωτάθλημα καθώς θα γίνει ο αγώνας για το Σούπερ Καπ.