Home TOP NEWS Χριστοφή: «Ήθελα κάποια παιχνίδια, τα πήρα και είμαι πανέτοιμος»

Χριστοφή: «Ήθελα κάποια παιχνίδια, τα πήρα και είμαι πανέτοιμος»


Δηλώσεις στα ΜΜΕ παραχώρησε ο Δημήτρης Χριστοφή, στην επιστροφή του στην Εθνική ομάδα. Ο αρχηγός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μίλησε για τα επερχόμενα παιχνίδια της Εθνικής, τους στόχους της ομάδας, ενώ αναφέρθηκε και στην κατάσταση του.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Έχουμε δύο δύσκολα παιχνίδια και είναι πολύ μικρό το χρονικό διάστημα που έχουμε να προετοιμαστούμε. Όλοι θέλουμε να αγωνιστούμε με το εθνόσημο στο στήθος. Θα δώσουμε τα πάντα, όπως κάναμε και τις προηγούμενες φορές και ελπίζουμε να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Για το αν ο αγώνας αποτελεί μια ευκαιρία για ρεβάνς της Εθνικής: «Αντικειμενικά στο πρώτο παιχνίδι ήμασταν καλύτεροι αλλά δεν τα καταφέραμε. Από τότε νομίζω άλλαξαν τα δεδομένα όμως μπορώ να πω ότι είναι παιχνίδι της ίδιας δυναμικότητας».

Για το αν ο στόχος της Εθνικής είναι κατάκτηση της 3ης θέσης: «Γιατί όχι; Στο ποδόσφαιρο είναι όλα πιθανά. Το έδειξαν και οι ομάδες μας στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στόχος μας τώρα είναι να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Θα τα δώσουμε όλα και ελπίζουμε για το καλύτερο».

Για την κατάσταση που βρίσκεται: «Έχει καιρό που επέστρεψα. Ήθελα κάποια παιχνίδια, τα πήρα και είμαι πανέτοιμος. Αν το κρίνει ο προπονητής να γωνιστώ θα τα δώσω όλα όπως έπραξα και στο παρελθόν για την εθνική Κύπρου».

Πηγή δηλώσεων-βίντεο: kerkida.net