Home TOP NEWS Οι επόμενες υποχρεώσεις των διεθνών παικτών της ομάδας μας

Οι επόμενες υποχρεώσεις των διεθνών παικτών της ομάδας μας


Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας, η ΟΜΟΝΟΙΑ ενημερώνει για τις επόμενες υποχρεώσεις των ποδοσφαιριστών μας με τις Εθνικές τους ομάδες.

Αναλυτικά:

Άρχισαν χθες (10/10) οι υποχρεώσεις των διεθνών ποδοσφαιριστών της ομάδας μας με πέντε εξ αυτών να παίρνουν χρόνο συμμετοχής σε επίσημα και φιλικά παιχνίδια.

ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΠΡΟΥ
Σε ολόκληρο το 90λεπτο αγωνίστηκαν οι Κωνσταντίνος Παναγή και Γιάννης Κούσουλος στην εκτός έδρας νίκη της εθνικής μας ομάδας των Ανδρών απέναντι στο Καζακστάν με 1-2. Αμφότεροι είχαν πολύ καλή απόδοση και βοήθησαν την Κύπρο στην κατάκτηση του «τριπόντου» που την έφερε στην 3η θέση του ομίλου της με 10 βαθμούς. Στην αποστολή βρισκόταν και ο Δημήτρης Χριστοφή. Επόμενη υποχρέωση για τους τρεις παίκτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ την ερχόμενη Κυριακή (19:00) απέναντι στη Ρωσία στο ΓΣΠ.

ΕΘΝΙΚΗ ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ
Για 45 λεπτά αγωνίστηκε με την Εθνική Ουγγαρίας ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας μας Άνταμ Λανγκ. Πέρασε ως αλλαγή στο δεύτερο μέρος και ενώ το σκορ ήταν ήδη 3-0 για την Κροατία. Επόμενη υποχρέωση για τον Λανγκ την ερχόμενη Κυριακή (19:00) απέναντι στο Αζερμπαϊτζάν εντός έδρας.

ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΠΡΟΥ U21
Φιλικό παιχνίδι έδωσε χθες το μεσημέρι η Εθνική Ελπίδων της Κύπρου. Κέρδισε με 2-0 τη Δόξα, με τους Χαράλαμπο Κυριακίδη και Νικόλα Παναγιώτου να αγωνίζονται για 45 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο. Πλέον, η προετοιμασία συνεχίζεται για το εντός έδρας παιχνίδι με τη Λευκορωσία, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τρίτη (15:30).

ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΠΡΟΥ U19
Οι Μαρίνος Τζιωνής, Ανδρόνικος Κακουλλής και Σάββας Νικολάου συνεχίζουν την προετοιμασία τους για τα δύο εκτός έδρας φιλικά παιχνίδια κόντρα στη Βόρεια Μακεδονία. Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 12 και τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου και θα αρχίσουν στις 14:30.

ΕΘΝΙΚΗ ΝΙΓΗΡΙΑΣ
Ο Φράνσις Ουζόχο βρίσκεται με την Εθνική Νιγηρίας στη Σιγκαπούρη για τον φιλικό αγώνα απέναντι στη Βραζιλία. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Κυριακή και θα αρχίσει στις 15:30.

ΕΘΝΙΚΗ ΣΛΟΒΑΚΙΑΣ
Ο Τόμας Χούμποτσαν θα τιμηθεί την Κυριακή για την πολυετή προσφορά του στην Εθνική ομάδα της Σλοβακίας σε φιλικό παιχνίδι απέναντι στην Παραγουάη.