Home TOP NEWS Ράουφμαν: «Μετά από αρκετά χρόνια βρισκόμαστε σε καλό δρόμο» (ηχητικό)

Ράουφμαν: «Μετά από αρκετά χρόνια βρισκόμαστε σε καλό δρόμο» (ηχητικό)


Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Pressing» μίλησε ο σκάουτερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Ράινερ Ράουφμαν. Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην Εθνική Κύπρου και στη νέα προσπάθεια που γίνεται φέτος στο «Ηλίας Πούλλος».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για ποιο λόγο επέλεξε το όνομα Μάρκος: «Ήταν επιλογή του παπά της εκκλησίας δίπλα από το σπίτι μας. Αυτός ήθελε να με βαφτίσει».

Για την Εθνική: «Παρακολουθώ την Εθνική. Ο προπονητής έχει αυτή τη στιγμή μια εκπληκτική φουρνιά. Πρέπει να αφήσουμε αυτά τα νεαρά παιδιά να παίξουν μαζί. Το να βάζουμε συνέχεια 35χρονους μέσα στην ομάδα νομίζω δεν μας βοηθά».

Για τη φετινή προσπάθεια της Ομόνοιας: «Μετά από αρκετά χρόνια βρισκόμαστε σε ένα καλό δρόμο. Είμαστε μια καινούρια ομάδα που κάνει τα λάθη της. Προσπαθούμε να μειώσουμε τα λάθη για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε. Μακροπρόθεσμα ο στόχος μας είναι το πρωτάθλημα. Δεν πρέπει να τα βλέπουμε όλα μαύρα μετά από μια αποτυχία. Βλέπουμε τα λάθη μας και θα προσπαθήσουμε να τα διορθώσουμε. Από τα δικά μας λάθη χάσαμε το παιχνίδι με την Πάφο».

Για το παιχνίδι με την Ανόρθωση: «Περιμένουμε πως και πως αυτό το παιχνίδι γιατί θέλουμε να σβήσουμε αυτή την αποτυχία με την Πάφο. Είμαι σίγουρος ότι θα πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι για μας αλλά ούτε και για την Ανόρθωση».

Για τον καλύτερο επιθετικό που πέρασε από την Ομόνοια μετά τη δική του εποχή: «Μου άρεσε πολύ ο Μίκαελ Ποτέ. Νομίζω ήταν ο καλύτερος που πέρασε μετά από μένα».

Ακούστε περισσότερα στο ηχητικό:

Πηγή δηλώσεων-ηχητικού: 24sports.com.cy