Home TOP NEWS Το προφίλ του Ολυμπιακού και τα αγωνιστικά του νέα

Το προφίλ του Ολυμπιακού και τα αγωνιστικά του νέα


Ο σημερινός μας αντίπαλος είναι νεοφερμένος στην κατηγορία. Ύστερα από αποχή ενός χρόνου και έχοντας τερματίσει πέρσι στη δεύτερη θέση στην β’ κατηγορία, επέστρεψε και θέλει να παραμείνει στην πρώτη.

Με νέο προπονητή τον Πάμπο Χριστοδούλου και έχοντας αλλάξει σχεδόν εξολοκλήρου το ρόστερ ο Ολυμπιακός είναι μία εντελώς καινούργια ομάδα η οποία έδειξε στους πρώτους αγώνες ότι θα δώσει μεγάλη μάχη με αξιώσεις για την παραμονή.

Αναβλήθηκε το παιχνίδι του με το Αποέλ για την πρώτη αγωνιστική, έφερε ισοπαλία 1-1 με την Δόξα στην 2η ως τυπικά γηπεδούχος, στην τρίτη αγωνιστική έχασε με 3-2 από την Νέα Σαλαμίνα στο Αμμόχωστος, έφερε ισοπαλία ακολούθως με την ΑΕΚ 2-2 σε ένα παιχνίδι στο οποίο βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 στο Μακάρειο, έχασε με 3-1 από τον Απόλλωνα στο Τσίρειο και απώλεσε 2 βαθμούς στον αγώνα στην Λευκωσία με την Πάφο καθώς κρατούσε τη νίκη μέχρι το 94ο λεπτό.

Έκανε φέτος κάποιες σημαντικές μεταγραφές όπως αυτή του πρώην παίκτη του Αποέλ, Βινίσιους, αυτή του Ενόχ της ΕΝΠ, απέκτησε τον Οικονομίδη από την Ανόρθωση, τον Ακόστα από την Αλκή και τον Ζαχαρίου από την Πάφο, τον Ντουβεντρού ο οποίος είχε περάσει στο παρελθόν από την Αλκή.

18 μεταγραφές πραγματοποίησαν συνολικά οι μαυροπράσινοι, ένας εξ αυτών ο επιθετικός Αγιτέ ο οποίος έλειψε από το περασμένο ματς με την Πάφο και σήμερα θα είναι στη διάθεση του προπονητή του. Κανονικά στη διάθεση του Πάμπου Χριστοδούλου θα είναι επίσης ο Ενόχ ενώ εκτός θα μείνει ο τιμωρημένος Ακόστα.

Πιθανή ενδεκάδα απόψε: Κίρεφ, Σαμπίνια, Σιντιμπέ, Ψάλτης, Κίκο, Βινίσιους, Οικονομίδης, Ενόχ, Ζαχαρίου, Μπιλάλ, Αγιτέ