Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Η δράση των αθλητικών τμημάτων του ΑΣΟΛ αυτή την εβδομάδα

Η δράση των αθλητικών τμημάτων του ΑΣΟΛ αυτή την εβδομάδα


Αγωνιστικές υποχρεώσεις έχουν αυτήν την εβδομάδα (04/11 – 10/11) τα τέσσερα από τα έξι αθλητικά τμήματα του ΑΣΟΛ. Η ομάδα καλαθόσφαιρας και η γυναικεία ομάδα ποδοσφάιρου δεν έχουν υποχρεώσεις.

Η ομάδα ποδοσφαίρου θέλει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες στον εντός έδρας αγώνα της απέναντι στην ΑΕΛ (09/11, 17:00) για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η ομάδα μας μέχρι στιγμής έχει μαζέψει 15 βαθμούς με απολογισμό τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα.

Η ομάδα πετόσφαιρας Ανδρών μετράει τρεις νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές στο πρωτάθλημα. Κέρδισε εκτός έδρας την Ένωση Νέων Παραλιμνίου με 0-3 σετ (12-25, 19-25, 17-25) και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας. Αυτή την Παρασκευή (08/11) υποδέχεται τη Νέα Σαλαμίνα στο «Ελευθέρια».

Η γυναικεία ομάδα πετόσφαιρας δεν τα κατάφερε στο δύσκολο παιχνίδι της απέναντι στην Ανόρθωση, καθώς ηττήθηκε με 0-3 σετ (10-25, 10-25,13-25). Αυτή την αγωνιστική αντιμετωπίζει εκτός έδρας το ΘΟΪ Αυγούρου. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί σήμερα και θα αρχίσει στις 20:00.

Η ομάδα φούτσαλ επιστρέφει στις εγχώριες υποχρεώσεις της μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των φιλικών αγώνων της εθνικής ομάδας των Ανδρών. Την Πέμπτη (19:00) υποδέχεται την ΑΕΛ στο «Ελευθέρια» για την 3η αγωνιστική και θέλει τη νίκη για ανέβει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η ομάδα καλαθόσφαιρας δεν τα κατάφερε στον εκτός έδρας αγώνα της απέναντι στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου, καθώς ηττήθηκε με σκορ 73-68. Αυτή την αγωνιστική η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει ρεπό. Επόμενη υποχρέωση στις 16 Νοεμβρίου απέναντι στον ΑΠΟΠ Πάφου εντός έδρας.

H γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου έδωσε συνέχεια στις επιτυχίες. Έφτασε στην τρίτη συνεχόμενη νίκη, καθώς κέρδισε εκτός έδρας την Χρυσομηλιά Αγίου Αμβροσίου με 0-6. Έφτασε στους 15 βαθμούς και βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας. Αυτή την εβδομάδα υπάρχει διακοπή λόγω υποχρεώσεων της εθνικής ομάδας Γυναικών. Επόμενος αγώνας στις 17 Νοεμβρίου απέναντι στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Champions Ύψωνα.