Home TOP NEWS Δημητρίου: «Νοιώθουν όλοι ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ επιστρέφει»

Δημητρίου: «Νοιώθουν όλοι ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ επιστρέφει»


Δηλώσεις στην Primetel έκανε ο Ανδρέας Δημητρίου με το πέρας του ντέρμπι κόντρα στο Αποέλ. Ο εκπρόσωπος τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σχολίασε το σημερινό παιχνίδι, την εμφάνιση της ομάδας, αλλά και τη συνέχεια.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα αφού δεν κερδίσαμε. Νομίζω οι προπονητές κάλυψαν το αγωνιστικό κομμάτι του παιχνιδιού. Ένα ισορροπημένο παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε την πολύ μεγάλη φάση για να προηγηθούμε. Γενικά στο δεύτερο ημίχρονο νοιώθαμε ότι πατούσαμε καλύτερα στο γήπεδο. Γενικά πιστεύαμε ότι με λίγη προσοχή θα πετυχαίναμε το γκολ. Το παιχνίδι χάλασε στο τέλος χωρίς λόγο και τα τελευταία λεπτά δεν είδαμε ποδόσφαιρο. Δεν μας αρκεί το να είμαστε απλά ανταγωνιστικοί. Ξέρουμε τις δυνατότητες της ομάδας. Δεν ανησυχήσαμε σήμερα ιδιαίτερα. Κρατούσαμε καλά το παιχνίδι και μπορούσαμε να το κερδίζαμε. Ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα που θα έρθουν φαίνεται ξεκάθαρα ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ δυναμώνει. Πάμε στο επόμενο παιχνίδι για νίκη με την Δόξα».

Για τον κόσμο: «Κόπηκαν 14 χιλιάδες εισιτήρια είναι πολύ καλός αριθμός. Τον ευχαριστούμε διότι ήταν συγκλονιστικός. Αφού μίλησε για αυτούς ο προπονητής του Αποέλ τότε καταλαβαίνετε. Νοιώθουν όλοι ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ επιστρέφει.Είμαστε χαρούμενοι που μας στηρίζει ο κόσμος. Τους θέλουμε όλους με την Δόξα για να πάρουμε τη νίκη».  

Σε βίντεο οι δηλώσεις του: