Home TOP NEWS Θα πρέπει να παρουσιαστούμε πάρα πολύ καλοί για να τα καταφέρουμε

Θα πρέπει να παρουσιαστούμε πάρα πολύ καλοί για να τα καταφέρουμε


Δεν θα έχει καμία σχέση ο αγώνα της ερχόμενης Κυριακής με αυτόν που έδωσε η ομάδα κόντρα στην Νέα Σαλαμίνα στην δεύτερη αγωνιστική.

Οι ερυθρόλευκοι δεν ξεκίνησαν καλά την σεζόν, από ένα σημείο και μετά σταθεροποίησαν την απόδοση τους και παρά το γεγονός ότι προέρχονται από δύο συνεχόμενες ήττες είναι βέβαιο ότι θα προσπαθήσουν να βάλουν δύσκολα στην ΟΜΟΝΟΙΑ την Κυριακή.

Μέσα από τις τοποθετήσεις του ο Χένινγκ Μπεργκ ανέφερε ότι η ομάδα του θα πρέπει να κάνει καλό παιχνίδι για να φτάσει στο ζητούμενο και μιλώντας για την αντίπαλο μας είπε… «Έχουν περισσότερη ποιότητα τώρα από ότι είχαν στην αρχή, όπως και εμείς. Όμως, τώρα αγωνιζόμαστε εκτός έδρας και εκείνοι είναι καλύτεροι στο γήπεδο τους. Οπόταν θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, είχαν κάποια καλά αποτελέσματα τελευταίως, έτσι πρέπει να βεβαιωθούμε πως θα παρουσιαστούμε πάρα πολύ καλοί σε αυτόν τον αγώνα».

Δύο τα αγωνιστικά προβλήματα ενόψει του αγώνα. Θα μείνουν εκτός οι Χριστοφή και Ζοέλ Περέιρα.

Η μαζική στήριξη από τον κόσμο της ομάδας θα είναι σημαντική στην προσπάθεια για νίκη. Αναμένεται ότι το κομμάτι που θα μας παραχωρήσει η Νέα Σαλαμίνα στις εξέδρες του «Αμμόχωστος» θα είναι κατάμεστο.