Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Το αγωνιστικό πρόγραμμα των τμημάτων (3-8/12)

Το αγωνιστικό πρόγραμμα των τμημάτων (3-8/12)


Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας, η ΟΜΟΝΟΙΑ ενημερώνει για τη δράση των αθλητικών τμημάτων της ομάδας για αυτή την εβδομάδα.

Αναλυτικά:

Αγωνιστικές υποχρεώσεις έχουν αυτήν την εβδομάδα (02/12 – 08/12) τα πέντε από τα έξι αθλητικά τμήματα του ΑΣΟΛ.

Η ομάδα ποδοσφαίρου αφήνει πίσω της την ισοπαλία 0-0 στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ και πλέον στρέφει την προσοχή της στο παιχνίδι της Κυριακής (16:00) με αντίπαλο τη Δόξα. Η ομάδα μας βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη 2η θέση της βαθμολογίας με 22 βαθμούς και απολογισμό έξι νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα.

Η ομάδα πετόσφαιρας Ανδρών θέλει να αφήσει πίσω της την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από την Αναγέννηση Δερύνειας (3-2 σετ). Υποδέχεται την Παρασκευή την ΑΕ Καραβά και στόχος είναι η «καθαρή» νίκη για να παραμείνει κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η ομάδα φούτσαλ δεν έχει υποχρεώσεις αυτή την εβδομάδα λόγω υποχρεώσεων της εθνικής ομάδας των Ανδρών. Την προηγούμενη αγωνιστική δέχθηκε εκτός έδρας ήττα από την Ανόρθωση με 6-2.

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου συνεχίζει την πολύ καλή πορεία της στο πρωτάθλημα. Πέτυχε την έκτη συνεχόμενη νίκη της και βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας με 24 βαθμούς. Αυτή την αγωνιστική αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Γεροσκήπου FC Ladies.

Η ομάδα καλαθόσφαιρας δεν τα κατάφερε απέναντι στην ΑΕΚ, καθώς ηττήθηκε με 67-85. Αυτή την εβδομάδα έχει διπλή υποχρέωση για το πρωτάθλημα. Την Πέμπτη αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ΑΕΛ και την Κυριακή υποδέχεται τον ΑΠΟΕΛ.

Η ομάδα πετόσφαιρας Γυναικών δεν τα κατάφερε απέναντι στον Απόλλωνα την προηγούμενη αγωνιστική, καθώς ηττήθηκε με 0-3 σετ. Αυτή την αγωνιστική αγωνίζεται εκτός έδρας απέναντι στον Παφιακό.