Home Uncategorized Νέα entry-level συσκευή θα κυκλοφορήσει η Samsung

Νέα entry-level συσκευή θα κυκλοφορήσει η Samsung

http://techit.gr/wp-content/uploads/2012/09/fetcher_9113.jpeg


Μια νέα συσκευή στην σειρά Galaxy αναμένεται να παρουσιάσει τον Οκτώβριο η Samsung. Πρόκειται για το Galaxy Music, τα τεχνικά χαρακτηριστικά του οποίου φανερώνουν πως η συσκευή προορίζεται για νέους χρήστες χωρίς πολλές απαιτήσεις.

Θα διαθέτει οθόνη τριών ιντσών ανάλυσης QVGA, επεξεργαστή 850MHz, 512ΜΒ μνήμης RAM, 4GB αποθηκευτικού χώρου με υποστήριξη καρτών microSD και κάμερα στα 3 megapixel.

Το κυριότερο χαρακτηριστικό της συσκευής όμως θα είναι ένα ζευγάρι στερεοφωνικών ηχείων τοποθετημένα στα δυο άκρα της συσκευής, τα οποία αναμένεται να προσελκύσουν τους λάτρεις της μουσικής.

Πέρα από αυτά, τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά θεωρούνται ξεπερασμένα, φαίνεται όμως πως στόχος της εταιρείας είναι να προσελκύσει χρήστες που ενδιαφέρονται κυρίως για την αναπαραγωγή μουσικής και όχι για κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά. Το ευχάριστο για αυτούς βέβαια είναι πως αυτό θα κρατήσει την τιμή του σχετικά χαμηλή.

Το Galaxy Music θα «τρέχει» λειτουργικό Android Ice Cream Sandwich με προοπτική αναβάθμισης σε Jelly Bean στο μέλλον. Αναμένεται να παρουσιαστεί στις 11 Οκτωβρίου και σύμφωνα με τις φήμες θα κυκλοφορήσει σε δυο εκδόσεις, με μοναδική διαφορά μεταξύ τους την υποστήριξη δυο καρτών SIM.

Η συγκεκριμένη έκδοση μάλιστα θα ονομάζεται Galaxy Music DUOS, όπως συνηθίζει να ονομάζει η Samsung τις «δίκαρτες» συσκευές της.

Περισσότερη τεχνολογία, techit.gr