Home Uncategorized Νέες εκδόσεις του Nexus 7 ετοιμάζει η Google

Νέες εκδόσεις του Nexus 7 ετοιμάζει η Google

http://techit.gr/wp-content/uploads/2012/09/fetcher_9112.jpeg


Δυο ανανεωμένες εκδόσεις του Nexus 7 αναμένεται να κυκλοφορήσει η Google μέχρι το τέλος του χρόνου. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει δημοσίευμα του DigiTimes, το οποίο αναφέρει πως τα νέα tablets θα χρησιμοποιούν TN panels κατασκευασμένα από την ταϊβανέζικη εταιρεία HannStar Display.

Η φθηνότερη έκδοση της συσκευής θα κοστίζει μόλις 99 δολάρια, χωρίς όμως το δημοσίευμα να αναφέρει τα τεχνικά χαρακτηριστικά της.

Το πιο πιθανό είναι αυτή να διαθέτει περιορισμένα χαρακτηριστικά και υπολογιστική δύναμη, με την ακριβότερη έκδοση η οποία θα κοστίζει 199 δολάρια (την ίδια τιμή που έχει τώρα το Nexus 7) να διαθέτει χαρακτηριστικά όπως συνδεσιμότητα 3G ή LTE, NFC, ίσως και δυνατότητα τηλεφωνίας.

Αναλυτές μάλιστα εκτιμούν πως αν η Google καταφέρει να προσφέρει στους καταναλωτές την εμπειρία του Nexus 7 με τόσο χαμηλή τιμή, η επιτυχία του θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Η ASUS, η εταιρεία που κατασκευάζει τα tablet της σειράς Nexus διέψευσε το δημοσίευμα. Με την επικείμενη κυκλοφορία του iPad Mini όμως όλα είναι πιθανά και σίγουρα η Google θα θέλει να κυκλοφορήσει μια φθηνότερη έκδοση του Nexus προκειμένου να ανταγωνιστεί την Apple αλλά και την Amazon.

Εάν τελικά το νέο Nexus δεν κατασκευαστεί από την ASUS, μήπως ήρθε η σειρά της HTC να μπει στο χώρο; Ήδη φήμες αναφέρουν πως η ταϊβανέζικη εταιρεία θα να κατασκευάσει τουλάχιστον μια συσκευή για τη σειρά Nexus, πιθανότατα αυτό θα είναι το HTC One X5 το οποίο θα κυκλοφορήσει ως «Google Nexus 5».

Περισσότερη τεχνολογία, techit.gr