Home Uncategorized Πήγαν για μηχανή και βγήκαν δαρμένοι! (vid+pics)

Πήγαν για μηχανή και βγήκαν δαρμένοι! (vid+pics)


Πήγαν σαν…κύριοι να κλέψουν δύο πανάκριβες μηχανές Ducati Panigale, αξίας 25.000 λιρών όμως υπολόγιζαν χωρίς τον υπάλληλο του μήνα. Ήταν μια ακόμα συνηθισμένη ημέρα στη δουλειά για τον Πολ Ριντ όταν δύο άτομα μπήκαν στο κατάστημα στο οποίο εργάζεται στην περιοχή Κρόιντον στο Νότιο Λονδίνο. Οι δύο κρανοφόροι αφού πρώτα επέλεξαν τις δύο μηχανές που είχαν βάλει στο μάτι, με χαρακτηριστική άνεση ξεκίνησαν να τις τραβούν προς την πόρτα του καταστήματος. Ο Ριντ όχι μόνο δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια αλλά κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για να σταματήσει τους θρασείς κλέφτες. Αμέσως επενέβη και ο 17χρονος γιος του Ριντ, Τάι, ο οποίος μαζί με τον πατέρα του απώθησε τα δύο άτομα εκτός μαγαζιού.

Το σκηνικό πλέον μεταφέρθηκε στο πεζοδρόμιο εκεί όπου ο Πολ και ο Τάι ανακάλυψαν ότι τα δύο άτομα δεν είχαν έρθει μόνα τους. Άλλα 4 άτομα περίμεναν τους δύο κλέφτες με την “μάχη” για τις δύο μηχανές να μοιάζει πλέον άνιση. Όμως, στο πλευρό του πατέρα και του γιου προστέθηκε ακόμα ο κύριος Κάουζενς αλλά και δύο εργάτες οι οποίοι μόλις αντιλήφθηκαν της συνέβαινε έσπευσαν για βοήθεια. Αποτέλεσμα; Οι κλέφτες (τρομάρα τους) έφυγαν με άδεια χέρια αλλά και αρκετούς μώλωπες…

«Δεν ήξεραν με ποιους έμπλεκαν όταν προσπάθησαν να μας κλέψουν. Ήρθαν οπλισμένοι με λοστούς όμως ο πατέρας μου πάλεψε μαζί τους μέσα στο κατάστημα και εγώ με τους υπόλοιπους τους περιποιηθήκαμε εκτός», δήλωσε ο γιος του καταστηματάρχη.

 

 

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr