Home Uncategorized Νέο Android smartphone από την Huawei

Νέο Android smartphone από την Huawei

http://techit.gr/wp-content/uploads/2012/10/fetcher_1162.jpeg


Μια ακόμα high-end συσκευή παρουσίασε η Huawei, η οποία δείχνει αποφασισμένη να συνεχίσει να προσφέρει smartphones με υψηλά τεχνικά χαρακτηριστικά σε αρκετά προσιτή τιμή.

Το νέο τηλέφωνο αποτελεί το διάδοχο του Huawei Honor και ενσωματώνει αρκετά ισχυρά χαρακτηριστικά σε σχέση με τον προκάτοχο του.

Το Honor 2 χρησιμοποιεί τετραπύρηνο επεξεργαστή K3V2 χρονισμένο στα 1.4GHz, 2GB μνήμης RAM και 8GB αποθηκευτικού χώρου με δυνατότητα επέκτασης μέσω microSD.

Διαθέτει οθόνη 4,5 ιντσών με πυκνότητα εικονοστοιχειών 326ppi πλησιάζοντας αρκετά τις οθόνες Retina, ενώ η κάμερα του χρησιμοποιεί αισθητήρα 8 megapixels και έχει δυνατότητα λήψης βίντεο σε ποιότητα 720p.

Χρησιμοποιεί το λειτουργικό Android 4.0 Ice Cream Sandwitch -χωρίς να γνωρίζουμε αν η εταιρεία σκοπεύει να το αναβαθμίσει στο Jelly Bean- και η μπαταρία του είναι ικανή να προσφέρει 72 ώρες αυτονομία σε λειτουργία standby.

Η συσκευή θα κυκλοφορήσει αρχικά στην κίνα, με τιμή περίπου 300 δολάρια, ενώ δεν είναι γνωστό ακόμα αν η Huawei σκοπεύει να την προωθήσει και στην ευρωπαϊκή αγορά.

Ακόμα και αν δεν ακολουθήσει τα χνάρια της Xiaomi, η οποία θα κυκλοφορήσει σύντομα το Mi-Two στην Ευρώπη, οι καταναλωτές σίγουρα θα μπορούν να το βρουν στο Amazon, με αρκετά ανεβασμένη τιμή όμως σε σχέση με την προτεινόμενη λιανική.

Η κυκλοφορία του στις ΗΠΑ πάντως θα πρέπει να θεωρείται απίθανη. Στις αρχές του μήνα η ίδια η κυβέρνηση της χώρας είχε χαρακτηρίσει την κινέζικη εταιρεία (μαζί με την ZTE) ως απειλή για την εθνική ασφάλεια.

Περισσότερη τεχνολογία, techit.gr