Home SPORTS NEWS Ιπτάμενος «ταύρος» ο Φέτελ!

Ιπτάμενος «ταύρος» ο Φέτελ!


Ο Σεμπάστιαν Φέτελ δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης και θα εκκινήσει από θέση ισχύος και στον δεύτερο αγώνα της σεζόν στην Κουάλ Λουμπούρ. Αυτή είναι η 38η pole position για τον τρεις φορές παγκόσμιο πρωταθλητή που έγραψε τον ταχύτερο χρόνο με 1’49.674. Ο Γερμανός καταφέρνει συνεχόμενη πρωτιά για πρώτη φορά από το περσινό γκραν πρι της Ευρώπης στο οποίο δεν κατάφερε να ανέβει στο βάθρο.

Πίσω του θα έχει τις δύο Φεράρι, με τον Στέφανο Ντομενικάλι να παίρνει, κυριολεκτικά, στο τέλος την σωστή απόφαση, για την σωστή γόμα ελαστικών.

Ο Μάσα μετά από δύο χρόνια και το γκραν πρι του Μπαχρέιν θα βρεθεί στην πρώτη σειρά του γκριντ. Ο Βραζιλιάνος κατάφερε να κάνει για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα ταχύτερο χρόνο από τον Φερνάντο Αλόνσο, όμως και οι δύο είναι σχεδόν ένα δευτερόλεπτο πιο αργοί από τον Γερμανό.

Για πρώτη φορά ο Ισπανός θα εκκινήσει πίσω από ομόσταβλό του στη Μαλαισία από το 2006 και έτσι χάνει την ευκαιρία να εκκινήσει από τις δύο πρώτες θέσεις, όπως χαρακτηριστικά είχε τονίσει στη συνέντευξη Τύπου.

Στη συναρπαστική εξέλιξη των κατακτήριων βοήθησε και πάλι η εμφάνιση της βροχής, η οποία μπορεί να μην είχε την ένταση της Αυστραλίας, ωστόσο έκανε τη ζωή δύσκολη στους πιλότους. O Ράικονεν δέχθηκε ποινή τριών θέσεων καθώς θεωρήθηκε ότι παρεμπόδισε τον Ρόζμπεργκ στην προσπάθειά του. Τη δεκάδα συμπληρώνουν οι Hamilton, Webber, Rosberg, Button, Sutil, Perez, Raikkonen.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr