Home Uncategorized Τέτοιο unfair play πρώτη φορά…

Τέτοιο unfair play πρώτη φορά…


Σε αρκετούς ποδοσφαιρικούς αγώνες παρακολουθούμε φάσεις fair play, συνήθως με παίκτες να βγάζουν τη μπάλα εκτός αγωνιστικού χώρου εάν κάποιος άλλος βρίσκεται τραυματισμένος στο έδαφος… Στην προκειμένη περίπτωση και τον αγώνα ανάμεσα σε Καρλ Τσάις Ίενα και Μέπεν για την 3η κατηγορίας της Γερμανίας, σημειώθηκε μια φάση που είναι το εντελώς αντίθετο της πράξης αυτής. Ποδοσφαιριστής της πρώτης βρισκόταν στο γρασίδι λόγω κτυπήματος και οι αντίπαλοι ενώ κρατούσαν τη μπάλα επέλεξαν να σταματήσουν, κάτι που εκμεταλλεύτηκε παίκτης των γηπεδούχων παίρνοντας τη μπάλα και στέλνοντας την στα δίχτυα.

Αυτό προκάλεσε την έντονη αντίδραση των φιλοξενούμενων, που διαμαρτυρήθηκαν στο διαιτητή. Ασφαλώς ο “άρχοντας της αναμέτρησης” δεν είδε κάτι που δεν επιτρέπεται, αφού ο ίδιος δεν θεώρησε αναγκαίο να σφυρίξει για να διακόψει το ματς στην αρχή της φάσης, ούτε οι παίκτες έβγαλαν έξω τη μπάλα για να σταματήσει η εξέλιξη του παιχνιδιού. Ο Άισμαν, αρχηγός της ομάδας και σκόρερ του αμφιλεγόμενου γκολ, δέχθηκε τα πυρά των αντιπάλων, αφού η κίνηση μπορεί να θεωρηθεί ως πιο… unfair play της χρονιάς.

Δείτε τη φάση και κρίνετε:

https://twitter.com/SportimOsten/status/909069464410443778

Για την ιστορία, οι γηπεδούχοι κατάφεραν μάλιστα να ισοφαρίσουν σε 2-2, με σκόρερ πάλι τον Άισμαν, που μια μέρα μετά με γραπτή του δήλωσε ανέφερε πως μετανιώνει για την πράξη του και ζητάει συγνώμη στους αντιπάλους. Αυτό όμως δεν αλλάζει κάτι, αφού για τη Μέπεν χάθηκε μια νίκη, ενώ οι γηπεδούχοι πήραν ένα πολύτιμο βαθμό, τον οποίο χρειάζονταν, αφού βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Δείτε τα γκολ του ματς: 

https://www.youtube.com/watch?v=k5UAbIfSHW8