Home Uncategorized Ο Mourinho στην… κατάψυξη

Ο Mourinho στην… κατάψυξη

Από τις 17 Δεκεμβρίου, όταν λύθηκε η συνεργασία του με την Τσέλσι, είναι… άνεργος. Έχει λοιπόν απεριόριστο ελεύθερο χρόνο για να ασχοληθεί με άλλα πράγματα. Ο Jose Mourinho είναι πρεσβευτής της Jaguar και ταξίδεψε μέχρι τη βόρεια Σουηδία και την πόλη Άργεπλογκ. Εκεί σε μία παγωμένη λίμνη και σε θερμοκρασία -30 βαθμούς Κελσίου, οδήγησε την F-PACE, το πρώτο SUV της βρετανικής μάρκας.


«Η εμπειρία ήταν μοναδική. Για ανθρώπους – όπως εγώ – που ζουν σε έναν εντελώς διαφορετικό κόσμο, λίγες ημέρες σε ένα τέτοιο μέρος είναι κάτι το εκπληκτικό. Πάντα μαθαίνω, ακόμη και στο ποδόσφαιρο, όπου θεωρούμαι ειδικός», σχολίασε ο 53χρονος Πορτογάλος τεχνικός. Ο Mourinho διδάχτηκε τα μυστικά της οδήγησης σε παγωμένη επιφάνεια από τον Φινλανδό Tommi Karrinaho, ιδιοκτήτη σχολής οδήγησης στο χιόνι σε συνεργασία με την Land Rover.

Όσο για την επιστροφή του στους πάγκους, ο Special One που για λίγο έγινε… Frozen One δήλωσε: «Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε 16 χρόνια που δεν είμαι ενεργός προπονητής. Οπότε δεν είναι κάτι το δραματικό. Σίγουρα όμως θα επιστρέψω σύντομα». Οι πληροφορίες θέλουν τον Mourinho να βρίσκεται σε επαφές με τους ανθρώπους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ώστε να αντικαταστήσει το καλοκαίρι τον Ολλανδό Louis van Gaal.

newsauto.gr