Home Uncategorized Πιστόλι για μια παρεξήγηση

Πιστόλι για μια παρεξήγηση

pistol


Τρόμο προκαλεί η αντίδραση ενός οδηγού αυτοκινήτου στις ΗΠΑ, που απείλησε να πυροβολήσει μια παρέα μοτοσικλετιστών κυριολεκτικά για ψύλλου πήδημα.

«Όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος» υποστηρίζει η λαϊκή σοφία και πολύ σωστά, αν κρίνουμε από το γεγονός που αντιμετώπισε αυτό ο αμερικανός μοτοσικλετιστής σε μια κατά τα άλλη συνηθισμένη εκδρομή. Μέλος μιας παρέας περίπου 10 αναβατών, η οποία, σύμφωνα με τα γραφόμενά του ξεκινούσε για μια εκτός δρόμου βόλτα, βρέθηκε αντιμέτωπος με εξαγριωμένο οδηγό αυτοκινήτου που κράδαινε περίστροφο και απειλούσε να αρχίσει να πυροβολεί.

Όπως φαίνεται στο video, ο ιδιοκτήτης του κόκκινου ημιφορτηγού προκαλεί λεκτικά την ομάδα των μοτοσικλετιστών διότι, όπως υποστήριξε στη συνέχεια, δεν ενέκρινε τον τρόπο που οδηγούσαν. Η εικόνα δεν δείχνει σε κανένα σημείο προκλητική ενέργεια των μοτοσικλετιστών, σε αντίθεση με την οργισμένη διάθεση του οδηγού του αυτοκινήτου. Η κατάληξη της σκηνής ήταν πραγματικά απρόσμενη: όταν, χωρίς ίχνος επιθετικότητας, ο μοτοσικλετιστής με την κάμερα θέλησε να μάθει το λόγο της λεκτικής επίθεσης που δεχόταν η ομάδα, βρέθηκε αντιμέτωπος με την κάνη του όπλου του οδηγού και τον ποταμό από βρισιές του ίδιου και των δύο συνεπιβατών.

Η αντίδρασή του ήταν ωστόσο εντυπωσιακά ψύχραιμη, δεδομένης της εκτός εαυτού κατάστασης του πιστολέρο και τελικά αποφεύχθηκε το χειρότερο. Ωστόσο, τόσο αυτή η σκηνή όσο και πολλές ακόμα ανάλογες, αποδεικνύουν το μεγάλο πρόβλημα της οπλοκατοχής στην Αμερική, που έχει οδηγήσει σε εκατόμβες θυμάτων.

 

Πηγή: Gazzetta.gr