Home TOP NEWS Την έκλεισε σχετικά άνετα, μπορούσε περισσότερα μπροστά

Την έκλεισε σχετικά άνετα, μπορούσε περισσότερα μπροστά

match-jagiellonia-omonoia-c (1)


Διαβασμένη παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο του Bialystok City Stadium η ΟΜΟΝΟΙΑ και έκλεισε καλά τα ατού της Γιαγκελόνια. Οι ποιοτικοί Γκάγιος και Τουζίνσκι δεν κατάφεραν να γίνουν απειλητικοί, ενώ ο αντίπαλος ήταν επικίνδυνος μόνο από κάποια στημένα. Γενικώς αν και σε κάποια μελέ πήγαν να δημιουργηθούν καταστάσεις (ας είναι καλά ο Παναγή στη φάση του 92′), τα επίπεδα συγκέντρωσης στην τακτική ήταν ψηλά.

Εκεί που μας έμεινε η αίσθηση πως η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν πήρε όσα μπορούσε ήταν επιθετικά. Αντιλαμβανόμαστε προφανώς πως πρώτος στόχος ήταν να μην χάσουμε και ο στόχος επιτεύχθη με άνεση. Αν οι Ασσίς, Σκέμπρι, Φοφανά και Σέρινταν ήταν σε καλύτερη μέρα όμως, θεωρούμε πως μπορούσαμε να φύγουμε και με το διπλό. Ξεκάθαρα όμως, η ομάδα δεν είναι ακόμα στο 100% και αυτό έχει επιπτώσεις.

Όπως και να έχει, δεν θα κουραστούμε να λέμε πως υπάρχει ακόμα πολλή δουλειά να γίνει. Ο δεύτερος αγώνας κρύβει παγίδες και απαγορεύεται να τις πατήσουμε. Η πρόκριση εξαρτάται πλέον από εμάς, στο σπίτι μας και οφείλουμε να την κατακτήσουμε με τον ένα τρόπο ή τον άλλο.