Home TOP NEWS Ώρα για σημαντική νίκη στο ΓΣΠ!

Ώρα για σημαντική νίκη στο ΓΣΠ!

gate9-6


H OMONOIA δεν έχασε στη Πολωνία και πλέον φέρνει τη σειρά με τη Γιαγκελόνια στο ΓΣΠ. Από 0-0 του πρώτου ματς, η ομάδα μας δεν απεκόμισε κάποιο σημαντικό πλεονέκτημα, πέραν από το γεγονός πως πλέον η πρόκριση, θα κριθεί μπροστά στον πύρινο κόσμο της. Ένα κόσμο έτοιμο να καταπιεί τη Γιαγκελόνια, μετά από τα αίσχη των οπαδών της στο Μπιάλιστοκ.

Είναι ώρα για μια μεγάλη νίκη στο ΓΣΠ. Όταν λέμε μεγάλη δεν εννοούμε όσον αφορά την έκταση του σκορ, αλλά όσον αφορά τη δυναμικότητα του αντιπάλου. Η Γιαγκελόνια δεν είναι Ντινάμο Μόσχας, ούτε κατά διάνοια. Δεν είναι όμως ούτε και Ντινάμο Μπατούμι και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια. Η τελευταία μεγάλη ευρωπαϊκή νίκη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο ΓΣΠ, ήταν το 2011 επί της Ντεν Χάαγκ. Έκτοτε παρότι άξιζε περισσότερα, απέτυχε να εκμεταλλευτεί την έδρα της σε τρεις περιπτώσεις.

Οι ποδοσφαιριστές μας πρέπει να δουν το κόσμο σαν το μεγαλύτερο κίνητρο της ζωής τους και όχι σαν πίεση! Παίζει με δώδεκα την Πέμπτη η ΟΜΟΝΟΙΑ και πρέπει να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τον έξτρα παίκτη, αλλά και την αφόρητη ζέστη. Οι Πολωνοί θα τα χάσουν, δεν έχουν ούτε την ποιότητα, ούτε την εμπειρία των συνάδελφων τους της Ντινάμο Μόσχας, που επίσης είχαν σαλέψει σε κάποια διαστήματα. Ώρα για μεγάλη νίκη, που θα μας επιτρέψει να δούμε μπροστά!