
Το πρώτο γκολ με τη φανέλα των Los Angeles Galaxy πέτυχε ο Στίβεν Τζέραρντ. Ο Άγγλος μέσος σκόραρε στη νίκη της ομάδας του επί των San Jose Earthquakes με 5-2 ενώ είχε και ασίστ στον Ρόμπιν Κιν, ο οποίος πέτυχε χατ τρικ.
Οι Galaxy βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-0 με τα γκολ του Αμαρίκουα όμως, η συνέχεια ανήκε εξ’ ολοκλήρου σε αυτούς. Ο 30′ ο Κιν μείωσε σε 2-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και στο 37′ ο Τζέραρντ ισοφάρισε σε 2-2. Τέσσερα λεπτά μετά από τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο πρώην αρχηγός της Λίβερπουλ “σέρβιρε” στον Κιν για το 3-2 και στο 80′ και πάλι ο Ιρλανδός σκόραρε από την άσπρη βούλα δίνοντας αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Λιετζέτ.
Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr
![Το τρελό ξέσπασμα του Ηλία: Βρέθηκε στην κερκίδα μετά το buzzer beater! [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/iliastew4-238x178.jpg)








![Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά την ισοπαλία μας στην Αρένα [Αποτελέσματα 14ης αγωνιστικής]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/AEK-OMONOIANIC_0096-300x194.jpg)



![«Είμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ και θα δούμε τους πάντες στα μάτια» [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/PanayiotisAndreou-Diloseis-Omonoia-Rakow-100x75.jpg)