Home TOP NEWS 320 λεπτά και συνεχίζουμε

320 λεπτά και συνεχίζουμε

match-EL-omonoia-jagiellonia-c (4)


Τέσσερα επίσημα παιχνίδια έχει δώσει η ΟΜΟΝΟΙΑ και έχει δεχθεί μόλις 1 γκολ. Η εστία της παραμένει ανέπαφη από το 40ο λεπτό το ματς στη Γεωργία με τη Ντινάμο Μπατούμι και έκτοτε έχουν περάσει 320 λεπτά. Ο Παναγή μάλιστα που πήρε φανέλα βασικού στο δεύτερο ματς, δεν έχει δεχθεί ακόμα γκολ.

Πώς όμως από τον προβληματισμό φτάσαμε στο να μην δεχόμαστε τέρμα; Είναι πολλοί οι λόγοι, πρώτος και κυριότερος είναι πως άρχισε να δένει η τετράδα πίσω. Ο Ρούνιε φαίνεται να είναι ο ηγέτης της άμυνας και ένας πραγματικός ογκόλιθος. Ο Μαργκάσα είναι απλά, ο καλός Ρενάτο! Μπόλικο τρέξιμο, σκυλίσια μαρκαρίσματα, απαράμιλλο πάθος. Ο Ούτσα Λομπιανίτσε δείχνει να την βρίσκει καλύτερα σαν κεντρικός αμυντικός και παρότι στο ματς με τι Ντινάμο έκανε κάποια μικρολάθη, στα επόμενα ματς ήταν πιο συγκεντρωμένος. Αποκάλυψη πάντως είναι ο Ράμος! Ότι είναι ικανότατος ακραίος το ξέραμε, ότι μπορεί αν αμυνθεί τόσο καλά όμως όχι! Η ΟΜΟΝΟΙΑ βρήκε δεξί μπακ εκεί που δεν το περίμενε. Τελευταίο αφήσαμε τον Κωνσταντίνο Παναγή. Ο Παναγή έκανε το ντεμπούτο του φέτος στην Ευρώπη και μέχρι στιγμής πάει περίφημα. Πέραν του τετ α τετ στο 90 του αγώνα στο Μπιάλιστοκ, δεν χρειάστηκε να κάνει μεγάλη επέμβαση, όμως καθοδηγεί την άμυνα του σωστά και είναι σταθερός.

Η άμυνα είναι πολύ σημαντική τόσο στην Ευρώπη όσο και στο πρωτάθλημα. Αν η ΟΜΟΝΟΙΑ καταφέρει να κρατήσει το μηδέν παθητικό και κόντρα στη Μπρόντμπι, είναι σχεδόν βέβαιο πως ένα γκολ θα το πετύχει και θα περάσει! Για να τα καταφέρει πρέπει και πάλι όλοι να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι και να βοηθάνε στα μαρκαρίσματα και οι μεσοεπιθετικοί.