Home TOP NEWS Δεν τρομάζει, αλλά τη σεβόμαστε

Δεν τρομάζει, αλλά τη σεβόμαστε

omonoia-jagiellonia-kazamias (35)


Το δείγμα είναι πλέον επαρκές, αφού πέραν των δυο αναμετρήσεων με τη Μπερόε, έχουμε δει και δυο παιχνίδια του πρωταθλήματος Δανίας. Η Μπρόντμπι δεν είναι ομάδα που η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να φοβάται. Θεωρούμε πως η πρόκριση, ειδικά από τη στιγμή που το δεύτερο ματς θα διεξαχθεί στο καμίνι του ΓΣΠ, εξαρτάται από την ΟΜΟΝΟΙΑ. Ας μην γελιόμαστε όμως, αν πάμε με αλαζονεία θα το πληρώσουμε.

Ο αντίπαλος μας έχει και εμπειρία και ποιότητα. Ολόκληρους Ντάνιελ Άγκερ και Γιόχαν Ελμάντερ έχουν στο ρόστερ και αυτό τα λέει όλα. Δεν τους φοβόμαστε, το αντίθετο, θεωρούμε πως το έχουμε. Αλίμονο όμως αν πιστέψει οποιοσδήποτε πως οι αποστάσεις είναι τέτοιες που να νιώθουμε πως θα περάσουμε χωρίς να δώσουμε το 200%. Και στο εντός έδρας παιχνίδι και στο εκτός, πρέπει να τα δώσουμε όλα.

Με τον Κώστα Καϊάφα στο τιμόνι, η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει αποδείξει πως “ωριμάζει” ευρωπαϊκά και προσεγγίζει το κάθε ματς με την σοβαρότητα και την επιθετικότητα που του αναλογεί. Το ίδιο περιμένουμε να γίνει και σε αυτή τη περίπτωση. Με αυτοπεποίθηση αλλά και σεβασμό.