Home TOP NEWS Δημητρίου για Τζίμη, πτήσεις για Δανία και Γκουλόν

Δημητρίου για Τζίμη, πτήσεις για Δανία και Γκουλόν

Andreas-Dimitriou (3)


Στο ραδιοφωνικό σταθμό Σούπερ Σπορ μίλησε ο Ανδρέας Δημητρίου, απαντώντας σε διάφορα ερωτήματα που ενδιαφέρουν τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας μας, αναφέρθηκε στο Δημήτρη Χριστοφή, στο ταξίδι για τη Δανία και τον Γκουλόν που προπονήθηκε ατομικά σήμερα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για Τζίμη: «Τι τελευταίες μέρες έγινε πολύ μεγάλο θέμα γύρω από τον Δημήτρη Χριστοφή. Ο κόσμος της ομάδας ο οποίος αγαπά υπερβολικά τον Χριστοφή ενθουσιάστηκε όμως είναι ένα θέμα που δεν υπάρχει, δεν ισχύει, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Άνευ λόγου και αιτίας έχει δημιουργηθεί ένα κλίμα που δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα και εμείς οφείλουμε να το ξεκαθαρίσουμε στον κόσμο μας. Σε τρεις μέρες έχουμε ένα εξαιρετικά σημαντικό παιχνίδι και θα είναι λάθος να ασχολούμαστε με πράγματα που δεν υπάρχουν και να χάνουμε το νόημα και την ουσία που είναι το θετικό αποτέλεσμα στην Δανία».

Για το ταξίδι στη Δανία και τη ναυλωμένη πτήση: «Το διοικητικό συμβούλιο δεν συζητά θέμα μεταγραφών, τα έξοδα είναι αυξημένα. Για την μετάβαση στην Δανία χρειάζονται 160 χιλιάδες ευρώ περίπου και θα πρέπει να πληρωθεί άμεσα. Η πτήση θα κοστίσει 113 χιλιάδες ευρώ, το ξενοδοχείο, φαγητό, μετακινήσεις και άλλα έξοδα είναι κάτι περισσότερο από 40 χιλιάδες ευρώ. Στο αεροπλάνο θα υπάρχουν και φίλαθλοι. Οι θέσεις είναι 175. Αν διαιρεθούν από τις 113 χιλιάδες θα καταλάβετε ότι αναλογούν 645 ευρώ για τον κάθε επιβάτη. Τα πακέτα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι στα 450 δίκλινο και 595 μονόκλινο. Συνεπώς, ούτε τα έξοδα της πτήσης για τον κάθε επιβάτη δεν καλύπτονται απο τα πακέτα.».

Γιατί δεν διευθετήθηκε άλλη μια πτήση;
«Σε μια τέτοια περίπτωση θα ήταν τεράστιο και απαγορευτικό το κόστος για όσους θα έμπαιναν στο αεροπλάνο. Το να πήγαιναν να δουν τον αγώνα και να επέστρεφαν θα τους κόστιζε κοντά στα 800 ευρώ».

«Θα έχουμε αρκετό κόσμο και είναι σημαντικό για την ομάδα».

Για τον Γκουλόν: «Ο Γκουλόν έκανε ατομικό πρόγραμμα σήμερα και θα δούμε κατά πόσον θα μπορέσει να αγωνιστεί. Δεν είναι κάτι το ανησυχητικό όμως από την στιγμή που έκανε ατομικό θεωρείται αμφίβολη η συμμετοχή του. Θα δούμε και το απόγευμα, με τις πιθανότητες να είναι υπέρ του».

Για το πρώτο παιχνίδι με την Μπρόντμπι: «Εμείς αξιολογούμε τον αντίπαλο με τον ίδιο τρόπο, με προσοχή, έμφαση στην λεπτομέρεια και θέλουμε να είστε έτοιμοι. Το αν έχασε η Μπρόντμπι χθες δεν λέει κάτι, ούτε θα πρέπει να θεωρήσουμε ότι επειδή έχασε έχει πρόβλημα ή δεν είναι καλή ομάδα. Οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες για την πρόκριση. Το πιστεύουμε, υπάρχει αυτοπεποίθηση, πίστη και θα χρειαστούν δυο καλές εμφανίσεις για να περάσουμε στον επόμενο γύρο».