Home TOP NEWS Διάθεση και πίστη στην τελευταία προπόνηση

Διάθεση και πίστη στην τελευταία προπόνηση


Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αυριανό αγώνα στη Δανία κόντρα στην Μπρόντμπι (21:00), στα πλαίσια του 3ου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ. Οι πράσινοι προπονήθηκαν στο γήπεδο που θα γίνει η αυριανή αναμέτρηση με μία όμως απουσία.

Δεν προπονήθηκε καθόλου ο Ερόλ Γκουλόν και έχει αποκλειστεί από τον Κώστα Καϊάφα. Αναλυτικά ο κόουτς έχει στη διάθεση του τους: Κωνσταντίνο Παναγή, Αντώνη Γιωργαλλίδη, Λαουρέντιου Μπρανέσκου, Γιώργο Οικονομίδη, Κίλιαν Σέρινταν, Κριστοβάο Ράμος, Νούνο Ασίς, Μάριο Δημητρίου, Τζάκσον Μεντί, Βίνσεντ Εζέ, Γκαουσού Φοφανά, Ρενάτο Μαργκάσα, Λουσιάνο Μπεμπέ, Ιβάν Ρούνιε, Άντραζ Κιρμ, Γεράσιμο Φυλακτού, Αντρέ Σκέμπρι, Ονησίφορο Ρουσιάς, Ούτσα Λομπτζιανίτζε και Ματίας Πέρεζ.

Στη τελευταία προπόνηση είδαμε τους παίκτες ιδιαίτερα ευδιάθετους και δείχνουν να πιστεύουν στο διπλό αύριο στην έδρα της Μπρόντμπι. «Ήρθαμε για να παίξουμε ένα πολύ σημαντικό ματς και προετοιμαστήκαμε πολύ καλά. Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι για μας και για το κόσμο. θα τα δώσουμε όλα για ένα καλό αποτέλεσμα», δήλωσε ο Ιβάν ΡούνιεΔείτε στο βίντεο, στιγμές από την προπόνηση.