Home TOP NEWS Το κλειδί για πρόκριση…

Το κλειδί για πρόκριση…

proponisi-jagiellonia-bialystokb (20)


Δηλώσεις στο Σούπερ Σπορ έκανε ο Άγης Ιακωβίδης, τονίζοντας πως το κλειδί για πρόκριση είναι η αποφυγή λαθών.

Διαβάστε τις δηλώσεις του αρχηγού του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας μας:

Για τα συναισθήματα μετά το 0-0 της Δανίας: «Επικρατούν συναισθήματα ικανοποίησης τόσο για την εμφάνιση, όσο και για το αποτέλεσμα αφού μας δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε την πρόκριση στην έδρα μας».

Για το γεγονός ότι διαμορφώνεται το ίδιο σκηνικό όπως και τα παιχνίδια με τη Γιαγκελόνια: «Με τη Γιαγκελόνια τα καταφέραμε και στόχος μας είναι να προκριθούμε και κόντρα στην Μπρόντμπι, Θα είναι διαφορετικό παιχνίδι. Είμαστε συγκεντρωμένοι και με την υποστήριξη του κόσμου θα επιδιώξουμε την πρόκριση».

match-brondby-omonia-c (23)

Αν θεωρεί ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ παρουσιάζεται πιο ώριμη φέτος στην Ευρώπη: «Απλά έχουμε περισσότερο πείσμα. Πέρσι η πορεία μας ήταν εξίσου καλή και μας είχαν κλέψει την πρόκριση με τη διαιτησία του κ. Τούντορ. Η ομάδα πέρσι άξιζε την πρόκριση. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι πολύ καλά στελεχωμένη. Έχει έμπειρους ποδοσφαιριστές που γνωρίζουν πολύ καλά το αντικείμενο. Υπάρχει σοβαρότητα και πειθαρχία. Εκείνο που πρέπει να διορθώσουμε είναι τα ατομικά λάθη. Χθες κινδυνέψαμε από ατομικά λάθη, παρά από την αντίπαλη ομάδα.

Προσδοκούμε ότι θα συνεχίσουμε να βλέπουμε τα παιχνίδια με πάσα σοβαρότητα. Η διαφορά που υπάρχει από τα προηγούμενα παιχνίδια είναι ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ δημιουργεί ευκαιρίες και στα εκτός έδρας παιχνίδια».

Για το ενδεχόμενο μεταγραφής: «Έχουμε ποδοσφαιριστές που ακόμη δεν έχουν μπει στην ομάδα. Αναμένουμε ότι σύντομα θα μπουν και θα προσφέρουν. Είναι ένα θέμα που μας απασχολήσει».

Για τον Γκουλόν: «Πιστεύω ότι θα μπορέσει να συμμετάσχει στο παιχνίδι της Πέμπτης».